Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA cumpără materiale promoționale personalizate

ro

26 Jun, 2024 17:00 416 Marime text
  • Valoarea achiziției este de 397.600 lei, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 12 iulie 2024
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța organizează o licitație pentru atribuirea unui contract ce vizează achiziția de materiale promoționale personalizate.
 
Valoarea achiziției este de 397.600 lei, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 12 iulie 2024, când va avea loc și licitația publică. Obiectul achiziției constă în furnizarea și personalizarea materialelor promoționale, conform Caiet de sarcini nr. 15909/ 05.04.2024. Achiziționarea acestor produse este necesară pentru asigurarea unei promovări adecvate a companiei cu ocazia organizării/participării la acțiuni de promovare naționale și internaționale, la participarea de evenimente, târguri și expoziții de promovare, atât în țară cât și în străinătate.
 
Persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul entității contractante precum si persoane din cadrul entitatii contractante ce pot influenta continutul documentatiei de atribuire si/sau desfasurarea procedurii de atribuire sunt:

• Consiliu de Administratie: Gavruta Adrian-Daniel, Dede Suryan-Omar, Vlad Elena, Diaconu Cătălin, Drumea Mihnea-Claudiu, Catană Dan Alexandru, Chirilă Constantin

• Conducere Executivă: Teodorescu Mihai - Director General, Bîrchi Ileana-Mirela - Director Executiv, Mergiu Maria– Director Financiar, Vișan Gheorghe Gabriel– Director Comercial, Tanase Iulian Pepi – Serviciul Juridic Și Guvernanță Corporativă – Consilier Juridic Cu Atribuții Delegate, Jarnea Daniel – Sef Serviciu Marketing, Bectemir Hermina – Sef Serviciu Achizitii Publice.

• Alți Semnatari: Stănciuc Adrian - Șef Birou Control Financiar Preventiv, Hagi Iancu – Serviciul Marketing; Dănilă Ionela-Camelia – Expert Achiziții Publice, din cadrul Serviciului Achizitii Publice.
 
Despre Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA
 
 

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, societatea a fost înființată în anul 1998 și are sediul  în Incinta Port, Constanța, Județ Constanța. Acționari sunt Ministerul Transporturilor cu 80% din acțiuni și Fondul Proprietatea SA cu 20% din acțiuni.
 
Administratori sunt Diaconu Cătălin, Găvruță Adrian-Daniel, Drumea Mihnea Claudiu, Vlad Elena, Dede Suryan-Omar, Catană Dan-Alexandru, Chirilă Constantin. Director general este Mihai Teodorescu, iar director financiar provizoriu este Maria Mergiu.
 
Auditor este TGS Romania Assurance&Advisory Business Services SRL, reprezentată prin Seferis Christodoulos Constandinou.
 
Chirilă Constantin mai apare în Contempo SRL, Romania Travel Plus SRL, Bestrecovery SRL, Samaka Imobiliare SRL, Raja SA. Cătălin Diaconu mai este administrator la CN „Aeroporturi București SA”. Adrian Daniel Gavruță este reprezentat asociat persoană juridică la Compania Națională de Căi Ferate CFR SA. Elena Vlad este administrator la Raja SA și asociat unic în Cordial Contab SRL.
 
Conform portalului termene.ro, pe anul 2023, Compania Națională „Administrața Porturilor Maritime SA” Constanța a declarat un profit record de 195.356.718 lei (39.071.344 euro), cu o creștere de 70% față de anul 2022. Cifra de afaceri este și ea la un nivel istoric, în creștere față de anul trecut cu 13%, având o valoare de 545.455.306 lei, adică peste 109 milioane de euro. Față de acum 5 ani, cifra de afaceri a crecut cu aproximativ 200 milioane de lei, trendul fiind unul pozitiv în acest interval, dat fiind faptul numărului mare de investiții.
 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și

CN ACN SA Constanța cumpără servicii de mentenanţă preventivă şi mentenanță corectivă sistem Roris (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii