Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 10 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Completați chestionarul online“ Primăria Cumpăna anunță demararea proiectului pentru introducerea transportului metropolitan, pe ruta Constanța – Cumpăna și retur

ro

10 Sep, 2024 17:20 212 Marime text

Primăria și Consiliul Local al Comunei Cumpăna, județul Constanța anunță cu entuziasm demararea unui nou proiect de infrastructură destinat îmbunătățirii transportului: introducerea transportului metropolitan pe ruta Constanța – Cumpăna și retur.

Primul pas în implementarea acestui proiect este reprezentat de realizarea unui studiu pentru a determina cât mai corect toți factorii implicați.

Pentru a aduna date precise și relevante, Primăria Cumpăna încurajează cetățenii să participe activ la acest proces și să  completeze chestionarul online. 



Iată anunțul Primăriei Cumpăna, județul Constanța

Primăria și Consiliul Local al Comunei Cumpăna anunță demararea proiectului pentru introducerea transportului metropolitan, pe ruta Constanța – Cumpăna și retur.

Un prim pas este reprezentat de realizarea unui studiu pentru a determina cât mai corect toți factorii implicați.

Așadar, pentru a-și cunoaște nevoile și a aplica acest proiect în parametri optimi, cetățenii din Cumpăna sunt sfătuiți să completeze chestionarul online. 




Citește și:
 

Un nou pas pentru realizarea parcului industrial la Cumpăna, județul Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii