Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunitatea tătară are o nouă conducere Elvis Ismail e noul preşedinte al Filialei Constanţa a UDTTMR

ro

27 Jan, 2013 22:08 4300 Marime text
alegeri_udttmr_Gelil_Eserghep_Elvis_Ismail.jpgAşa cum anunţa pe 3 ianuarie, în prima conferinţă de presă organizată anul acesta preşedintele UDTTMR, Gelil Eserghep, comunitatea tătară din Constanţa şi-a ales, sâmbătă, o nouă conducere. Este vorba despre Filiala Constanţa a Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România care are, de la finalul săptămânii trecute, un nou preşedinte, în persoana lui Elvis Ismail. De profesie avocat, Elvis Ismail are doar 28 de ani şi activează în cadrul Uniunii încă din anul 2001. A ocupat, pe rând, funcţiile de vicepreşedinte al Organizaţiei de Tineret şi Şef al Comisiei de Legislaţie a UDTTMR.

În cadrul Adunării Generale care a avut loc sâmbătă, Ismail a fost singurul candidat care a intrat în cursa pentru conducerea filialei. A fost desemnat preşedinte cu unanimitate de voturi.

El a asigurat conducerea interimară a Filialei UDTTMR Constanţa şi până la recentele alegeri, căci fostul preşedinte, Kenan Omer, fusese suspendat din funcţie printr-o hotărâre a Consiliului Reprezentanţilor. Tot în cadrul conferinţei susţinute la începutul anului, preşedintele UDTTMR Gelil Eserghep a declarat, pe marginea conducerii filialei Constanţa a Uniunii: „Suntem interesaţi să ne promovăm în mod real tradiţiile, obiceiurile, nu în mod declarativ".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii