Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs de creatie artistica la Techirghiol

ro

12 May, 2010 03:31 1557 Marime text
Copiii talentaţi din Techirghiol şi din întreaga ţară sunt invitaţi să participe la prima ediţie a concursului de creaţie artistică „Într-o grădină", care se va desfăşura în perioada 14-16 mai în cadrul programului Expoflora Techirghiol. Organizatorii evenimentului sunt Media Lux şi Biblioteca oraşului Techirghiol, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Techirghiol. Potrivit organizatorilor, concursul este structurat pe două categorii de vârstă - până la 14 ani neîmpliniţi şi între 14 şi 18 ani neîmpliniţi şi pe trei secţiuni - poezie, muzică, povestire.

Înscrierile la concurs se pot face la biblioteca oraşului până pe data de 14 mai. Lucrările pot fi expediate pe faxul bibliotecii, 0241.735.942, între orele 08.00-16.00. De asemenea, taxa de participare este un leu de participant şi de lucrare.

Se vor oferi diplome, premii în bani şi obiecte pentru locurile I, II şi III, pentru fiecare secţiune în parte (poezie, muzică, povestire). Premiile vor fi anunţate de către Primarul Oraşului Techirghiol, Adrian Stan, în festivitatea care se va desfăşura pe faleza oraşului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii