Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs internațional de soluții pentru regenerarea urbană a zonei centrale a municipiului Tulcea

ro

17 Jul, 2024 19:23 160 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Primăria Tulcea



 
  • Concursul internațional de soluții pentru regenerarea urbană a zonei centrale se află în faza de pregătire la Ordinul Arhitecților din România.
 
Piața Mircea cel Bătrân din municipiul Tulcea și conexiunea ei cu faleza Dunării prin strada Unirii și Parcul ‘Trei fântâni’ vor face obiectul unui 𝐂𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐬𝐨𝐥𝐮𝐭̦𝐢𝐢 organizat de Primăria Municipiului Tulcea în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România.
 
Scopul concursului este obținerea celor mai bune soluții de transformare și amenajarea acestor spații publice în acord cu istoria și contextul orașului precum și cu dorințele și necesitățile tulcenilor.
 

„Prin amenajarea acestei zonei se dorește crearea unui spațiu urban contemporan și reprezentativ pentru orașul Tulcea, reimaginându-i caracterul și legăturile cu orașul și cu Dunărea.”, spun reprezentanții primăriei tulcene.

 
Locuitorii și vizitatorii orașului Tulcea, riverani sau trecători, sunt invitați să participe la consultările publice inițiate în vederea organizării acestui concurs pentru a-și exprima opiniile, preferințele și opțiunile cu ajutorul chestionarelor de mai jos, care vor fi disponibile online în perioada 17 iulie - 7 august 2024.
 
𝐂𝐇𝐄𝐒𝐓𝐈𝐎𝐍𝐀𝐑 𝐋𝐎𝐂𝐀𝐋𝐍𝐈𝐂𝐈: https://forms.gle/Fz4upiqZ9xdYQDbM8
𝐂𝐇𝐄𝐒𝐓𝐈𝐎𝐍𝐀𝐑 𝐕𝐈𝐙𝐈𝐓𝐀𝐓𝐎𝐑𝐈: https://forms.gle/wqbs5TdCB6qVyaah9
 
Link site OAR Concursuri:
https://oar.archi/concursuri/oar/zona-centrala-tulcea/
 
 
 
 
 
 
Citește și
Dezinsecție și în municipiul Tulcea




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii