Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
12:01 04 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul de Supraveghere al Societăţii Damen Shipyards Mangalia, în ședință. Ce s-a decis

ro

05 May, 2022 15:47 1873 Marime text
Decizii în urma ședinței, foto: Pexels Consiliul de Supraveghere al Societăţii Damen Shipyards Mangalia, o societate pe acţiuni organizată şi care funcţionează în conformitate cu legislaţia din România, cu sediul social în municipiul Mangalia, Str. Portului nr. 1, judeţul Constanţa, România, s-a întrunit în şedinţă la sediul societăţii şi prin teleconferinţă, în condiţiile prevăzute de actul constitutiv al Societăţii şi Legea nr. 31/1990 privind societăţile, republicată cu modificările şi completările ulterioare, în prezenţa celor 7 membri, clin care unul reprezentat prin mandat, respectiv:

– Dl Vermeulen Matheus Christianus Henricus, membru, în numele dlui Poot Emile Huibertus, preşedinte şi în nume propriu;
– Dl Ilie Cristian, vicepreşedinte, în nume propriu;
– Dl Lambert Zielhuis, membru, în nume propriu,
– Dl Scarlat Florin Dan, membru, în nume propriu;
– Dl Zaharia Manuel, membru, în nume propriu;
– Dna Gatej Marioara-Artemis, membru, în nume propriu;

Invitaţi:

– Dl Zoeteman Adrianus Peter - director general;
– Dna Constantin Liana-Laura - director;
– DI Ognef Dan Egmond - director;
– Dl Grosu Dorin - consultant Damen;

– Dna Munteanu Gabi - avocat;
– Dna Vaideanu Alice - asistent management,

Membrii Consiliului de Supraveghere au fost convocaţi pentru prezenta şedinţă prin notificarea de convocare datată 9 martie 2022.

Ordinea de zi pentru prezenta şedinţă este după cum urmează:

1. Avizarea Planului de afaceri şi a Bugetului Societăţii estimat pentru 2022-2024, conform Ordinului MFP nr. 3818/2019;
2. Avizarea raportului anual al Consiliului de Supraveghere pentru anul 2021;

3. Diverse.

1. În urma dezbaterilor cu 7 voturi pentru, Consiliul de Supraveghere al Societăţii decide:

Avizarea Bugetului Societăţii pentru anul 2022, întocmit conform Ordinului MFP nr. 3818/2019.

Planul de afaceri al societăţii estimat pentru anii 2023-2024 (prezentat în Anexa 1 din buget) este avizat pozitiv de cei trei membri ai Consiliului de Supraveghere numiţi de către acţionarul olandez; membrii Consiliului de Supraveghere numiţi de către acţionarul român, avizează negativ Planul de afaceri al societăţii, estimat pentru anul 2023-2024 şi aceştia din urma motivează votul prin solicitarea unui document separat.

2. În urma dezbaterilor, cu 7 voturi pentru, Consiliul de Supraveghere al Societăţi decide:

Avizarea raportului anual al Consiliului de Supraveghere pentru anul 2021.

3. Diverse.

S-au discutat diverse aspecte ale societăţii privind situaţia financiară şi operaţională a societăţii în conjunctura actuală creată de pandemia Covid-19 şi situarea societăţii în zona de proximitate a conflictului armat din Ucraina, ce au generat efecte profund negative la nivelul şantierului prin creşterea exacerbată a preţului la utilităţi şi combustibil, precum şi a oţelului, materia primă a construcţiilor navale, fără a fi luate decizii specifice ale consiliului.

Prezentul document a fost întocmit în 3 (trei) exemplare, în limbile engleză şi română, atât versiunea în limba română cât şi cea în limba engleză reprezintă versiuni oficiale, în plus, părţile convin ca în soluţionarea oricărui conflict între aceste versiuni, vor încerca în primul rând să confere efect juridic unei interpretări care să evite sau reconcilieze respectivul conflict şi care să exprime în mod corespunzător intenţiile comerciale ale părţilor, şi doar în ultima instanţă, când există o neconcordanţă clară şi ireconciliabilă, versiunea în limba română va prevala.

Redactată şi semnată la data de 25 martie 2022.

Publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1810 din data de 02-mai-2022.

Amintim că, Florin Spătaru este actualul ministru al economiei. El a demisionat din conducerea societății Damen Shipyards Mangalia SA  


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii