Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța a anulat o licitație care viza reabilitarea Teatrului de Vara Mamaia (DOCUMENT)

ro

23 Jun, 2023 08:53 1237 Marime text


Licitația pentru servicii de proiectare (documentații avize, DTAC, DTOE, Proiect tehnic), servicii de asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul de investiție “Reabilitare și Modernizare Teatru de Vară Mamaia" a fost anulată.

Consiliul Județean Constanța, în calitate de autoritate contractantă a transmis că au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme.
Scopul obiectivului de investiții este reabilitarea și modernizarea imobilului Teatru de Vară Mamaia (consolidarea elementelor de rezistență afectate ale corpurilor C1 și C2, inclusiv a scărilor de acces, amenajarea locurilor în sala de spectacol și a rampelor de acces pentru persoanele cu dizabilități, izolarea corespunzatoare a elementelor de construcție, refacerea instalațiilor electrice, sanitare, hidranți interiori și exteriori, dotări aferente, asigurarea iluminatului de siguranță, sisteme de detecție incendiu).

Potrivit dorințelor administrației județene, în cadrul proiectului se vrea realizarea unei scene hidraulice și a unui acoperiș retractabil. Din toate evaluările investiția s-ar ridica la 10 milioane de lei.
 
Citește și:

Președintele CJ Constanța, Mihai Lupu „Până în toamnă va fi gata Teatrul de Vară Mamaia. Vom organiza Festivalul de la Mamaia“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii