Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța cumpără servicii de audit de securitate cibernetică

ro

13 May, 2024 12:52 524 Marime text
Consiliul Județean Constanța cumpără servicii de audit calificat de securitate cibernetică în conformitate cu Directiva NIS nr.1148/2016 transpusă în legislația națională prin Legea nr. 362/2018 privind asigurarea unui nivel comun ridicat de securitate a rețelelor și sistemelor informatice.

Contractul prevede analiza tehnică de evaluare a întregii infrastructuri hardware și a tuturor politicilor, procedurilor şi măsurilor de protecţie implementate la nivelul reţelei; a sistemelor informatice și de printing în vederea identificării disfuncţionalităţilor și vulnerabilităţilor și a îmbunătățirii actului desfășurarii activității în condiții optime, de calitate și securitate fizică și cibernetică, conform cerințelor din caietul de sarcini.

Sursa de finantare este bugetul Consiliului Județean Constanța.

Valoarea estimată a achiziției: 30.200 lei fără TVA.

Contractul de achiziţie publică intră în vigoare de la data semnării şi înregistrării acestuia de către ambele părţi şi se finalizează la data îndeplinirii tuturor obligaţiilor contractuale, dar nu mai târziu de 31.12.2024.

Activitatea de audit calificat (hardware și software) se va realiza pe o perioadă de maxim 2 luni (zile calendaristice) de la data comunicării de către beneficiar a ordinului de începere - achizitorul va transmite prestatorului ordinul de începere în care va specifica data de la care se calculează perioada de prestare a serviciilor şi va preciza termenul maxim de finalizare a prestării serviciilor.
Termenul limită de depunere a ofertelor este 15.05.2024, ora 12:00 pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, B-dul Tomis nr. 51, Municipiul Constanţa.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Două companii împart contractul de curățenie și întreținere a sediilor și spațiilor administrate de Consiliul Județean Constanța pentru următorii 2 ani!(DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii