Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța organizează o licitație pentru dotarea atelierelor de practică ale Centrului Școlar de Educație Incluzivă “Albatros”

ro

24 Oct, 2024 11:41 435 Marime text
     
 
Consiliul Județean Constanța organizează o licitație pentru dotarea cu utilaje și ustensile a atelierelor practică -estetică, cosmetică și masaj din cadrul Centrului Școlar de Educație Incluzivă “Albatros” Constanța, după cum urmează:

Lotul 1 - Dotarea cu utilaje pentru atelierul practică - estetică și atelierul practică - cosmetică
Lotul 2 - Dotarea cu ustensile pentru atelierul practică - estetică și atelierul practică - cosmetică
Lotul 3 – Dotarea cu utilaje pentru atelierul practică – masaj
Lotul 4 - Dotarea cu ustensile pentru atelierul practică – masaj

Sursa de finanţare este Proiectul ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale pentru CSEI Albatros, CSEI Delfinul, CSEI Maria Montessori și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța în vederea îmbunătățirii actului educațional”, cod F-PNRR-Dotari-2023-1998.

Oferta va fi elaborată pentru fiecare lot ofertat astfel încât să rezulte că sunt îndeplinite și asumate în totalitate cerințele din documentația achiziției.

Ofertele vor fi însoțite de Scrisoarea de înaintare, conform Formular 1 în care se va preciza obiectul achiziţiei și lotul pentru care se depune oferta.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 31.10.2024, ora 12:00.

Valoarea totală estimată a achiziției: 66.461,00 lei fără T.V.A., după cum urmează:
Lotul nr. 1 - Dotarea cu utilaje pentru atelierul practică - estetică și atelierul practică - cosmetică -în valoare estimată de 24.390,00 lei fără TVA;
Lotul nr. 2 - Dotarea cu ustensile pentru atelierul practică - estetică și atelierul practică -cosmetică – în valoare estimată de 16.538,00 lei fără TVA;
Lotul nr. 3 – Dotarea cu utilaje pentru atelierul practică – masaj, în valoare estimată de 19.051,00 lei fără TVA;
Lotul nr. 4 - Dotarea cu ustensile pentru atelierul practică – masaj, în valoare estimată de 6.482,00 lei fără TVA.

Toți operatorii economici interesați vor transmite ofertele pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau o vor depune în plic închis, la Registratura Consiliului Județean Constanța, b-dul Tomis nr. 51, Municipiul Constanța cu Scrisoare de înaintare conform Formular 1, în care se va preciza obiectul achiziți ei.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii