Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 21 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța A început construcția secției Mama și Copilul a Spitalului Județean Constanța (GALERIE FOTO)

ro

21 Aug, 2024 15:26 262 Marime text
Lucrări la Spitalul Județean. Sursă foto: Facebook/CJ Constanța
 
  • A început execuția de lucrări în cadrul proiectului „Construire corp nou - departament sănătatea mamei şi copilului Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa”.

A început execuția de lucrări în cadrul proiectului „Construire corp nou - departament sănătatea mamei şi copilului Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa”, transmite Consiliul Județean Constanța.

Utilajele echipei de specialiști execută primele săpături arheologice, un pas necesar pentru a pregăti terenul pentru viitoarea construcție.
 

„Se încheie astfel o etapă de planificare și începe un nou capitol, unul plin de provocări, dar care, cu siguranță, va aduce mari satisfacții și realizări în viitor.

Le urăm mult succes tuturor celor implicați în realizarea acestei construcții esențiale! Fiecare pas înainte ne apropie de un viitor mai bun, ce va aduce beneficii durabile pentru sănătatea mamelor și copiilor noștri.

Reamintim faptul că proiectul a fost depus la finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta C12 - Sănătate, contractul de finanțare fiind semnat la data 20 aprilie 2023. Investiția se ridică la valoarea totală de 866.841.334,72 lei cu TVA, iar termenul de finalizare este iunie 2026”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
In memoriam: Tur cultural „Jean Constantin” chiar în ziua în care marele actor ar fi împlinit 97 de ani!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii