Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Tulcea a semnat protocoale cu opt primării tulcene, beneficiare ale unor contracte de finanțare

ro

20 Jun, 2024 17:12 782 Marime text
Sursa foto: Consiliul Județean Tulcea


 
  • Joi, 20 iunie 2024, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat la semnarea protocoalelor cu opt primării tulcene beneficiare ale Programului multianual privind elaborarea și/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităților și a regulamentelor locale de urbanism derulat în perioada 2024-2027.
 
Acțiunea a avut loc ca urmare a semnării de către ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și președintele Consiliului Județean Tulcea a contractului de finanțare pentru programul multianual pentru realizarea PUG-urilor pentru opt beneficiari finali.
 
Este vorba de primăriile Dăeni, Frecăței, Greci, Izvoarele, Mahmudia, Sfântu Gheorghe, Slava Cercheză și Tulcea, care au primit o alocație totală de la bugetul de stat de 6,1 milioane lei, prin beneficiarul intermediar Consiliul Județean Tulcea.
 
În baza protocoalelor semnate, primăriile beneficiare vor putea face solicitări de decontare pe măsură ce primesc procese verbale de predare a documentațiilor și facturi din partea elaboratorilor planurilor urbanistice generale ale localităților, potrivit Consiliului Județean Tulcea.
 
 
 
Citește și
Astăzi, 19 iunie 2024, este convocat Consiliul Județean Tulcea în ședință extraordinară 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii