Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consir SA Constanţa va fi radiată și dizolvată. Decizia va fi luată de acționari în luna august

ro

07 Jul, 2024 12:49 546 Marime text
foto: Pexels
  • Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Consir SA Constanţa va dedice  dizolvarea societăţii în conformitate cu dispoziţiile art. 227 alin. (1) lit. d) şi art. 252 din Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, urmată de lichidare şi radiere.
  • În condiţiile în care la prima convocare nu vor fi îndeplinite cerinţele legale de prezenţă, Adunarea Generală se va reprograma pentru data de 08.08.2024, în acelaşi loc şi la aceeaşi oră.

Consiliul de Administraţie al Societăţii Consir SA Constanţa  convoacă, la sediul său situat în Constanţa, strada Justiţiei nr. 1A pentru data de 07.08.2024, la ora 10.00, Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor.

Pe ordinea de zi au fost incluse mai multe puncte:

1. Aprobarea dizolvării societăţii în conformitate cu dispoziţiile art. 227 alin. (1) lit. d) şi art. 252 din Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, urmată de lichidare şi radiere.

2. Numirea în calitate de lichidator a Cabinet Individual de Insolvenţă Covrig Georgiana, cu sediul în municipiul Constanţa, Strada Primăverii nr. 4, bl. ST9,, înregistrată la UNPIR sub nr. RFO I - 1456 în vederea efectuării operaţiunilor privind lichidarea şi radierea societăţii.

3. Împuternicirea lui Gheorghian Ninel, Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Consir SA, să semneze în acest scop în numele şi pentru Consir SA, Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor şi să efectueze toate demersurile, fără limitare, de a semna oriunde şi orice trebuinţă va cere pentru ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri. Mandatarul sus-menţionat va putea delega puterile acordate conform celor de mai sus, oricărei persoane după cum consideră necesar.

Sunt invitaţi să participe toţi acţionarii Societăţii CONSIR SA, aflaţi în evidenţa Registrului Acţionarilor la data de 15.07.2024.

În condiţiile în care la prima convocare nu vor fi îndeplinite cerinţele legale de prezenţă, Adunarea Generală se va reprograma pentru data de 08.08.2024, în acelaşi loc şi la aceeaşi oră.

Decizia a publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3248 din data de 04 iulie 2024.

Despre Consir SA Constanţa


Înființată în 1991, firma are sediul pe strada Justitiei, Nr. 1A, Constanța și se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Asociații firmei sunt Fottu Stelian, cu 54.848 % din capitalul social Fechete Vasile Victor, cu 44,8746% din capitalul social, și lista actionari persoane fizice, cu 0,28% din capitalul social.

Administratorii firmei sunt: Fechete Vasile Victor, Fottu Stelian și  Gheorghian Ninel.

Potrivit teremene.ro, Fechete Vasile Victor  mai este asociat/acționar și administrator în Auto-Grup SRL, Arconi Management SRL, Autorenco Trucks SRL, Instalteco SRL, Oil Tech SRL, Ban Grup SA, Tecar Auto SRL, Argenta Instalații SRL,  Argenta SRL, Arconi Star SA și cenzor în Phoenix SA.

La rândul său, Fottu Stelian  este asociat/acționar și administrator în Auto-Grup SRL, Arconi Management SRL, Autorenco Trucks SRL, Phoenix SA,  Instalteco SRL, Coral Rde SRL     Oil Tech SRL, Ban Grup SA, Tecar Auto SRL, Argenta Instalații SRL, Argenta SRL,  Arconi Star SA.

Gheorghian Ninel este asociat în Duo Nicon SRL, cenzor în Master SA și Arconi Star SA.
În anul 2023, firma cu 2 salariați a declarat o cifră de afaceri de 101.523 lei și o pierdere de 68 de lei.

PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

Citește și:


Firme Constanța. Asociatul unic al Irilius Trade SRL a decis dizolvarea și radierea societății

Firme Constanța Comtrans SA. Ce decizii s-au luat în Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bulgaru pavel 10 Jul, 2024 10:46 Și cu 50 de famili care locuiesc de 45 de ani în locuințe de servici.și plătesc chirie de 35 de sni.foști anfajați.ai aceste firme?