Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Activități preventive desfășurate de polițiști. Unde au avut loc

ro

07 Oct, 2023 15:10 777 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Polițiștii din cadru Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe acțiuni preventive în municipiu și în județ.
 
Polițiștii din cadru Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe acțiuni preventive în municipiu și în județ, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
La data de 6 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități de prevenire a delincvenței juvenile și pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor, la Liceul Tehnologic Axiopolis Cernavodă, Școala Gimnazială nr. 1 Lumina și Liceul Tehnologic Gheorghe Duca din municipiul Constanța.
 
La data de 4 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire a victimizării minorilor, în rândul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 28 Dan Babilian Constanța.
 
De asemenea, au acționat pentru prevenirea violenței școlare, la Liceul Tehnologic Nicolae Titulescu Medgidia, a încheiat sursa citată.
 
 
Citește și:
Acțiuni ale polițiștilor din Constanța. Ce au constatat aceștia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii