Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Administrația Porturilor Maritime a modernizat drumul dintre Poarta 7 și Poarta 9 (GALERIE FOTO)

ro

13 May, 2022 10:22 1543 Marime text
Drum modernizat în port. Foto: facebook/Constanța PortCN APM SA Constanța a finalizat lucrările de modernizare a drumului dintre Poarta 7 și Poarta 9, intens circulat de autovehiculele care transportă mărfuri în zonă. Valoarea lucrărilor este de 6.284.734,11 lei, fără TVA, sumă alocată din fonduri proprii ale Administrației Porturilor Maritime Constanța.

Potrivit CN APMC, lucrările la drumul de acces al vehiculelor între Poarta 7 și Poarta 9 au vizat realizarea unui sistem rutier nerigid, prin intervenția asupra stratului de bază și racordarea cu celelalte drumuri cu care se intersectează. A fost inclus și un sistem de șanțuri și rigole pentru colectarea și evacuarea apelor pluviale, pentru a preîntâmpina pe viitor deteriorarea drumului. Astfel se va asigura desfășurarea circulației rutiere în condiții optime, de siguranță.

Finalizarea acestei investiții completează proiectele importante derulate în ultimii ani și facilitățile create de Administrația Porturilor Maritime pentru comunitatea portuară și pentru atragerea investitorilor în Portul Constanța, pentru dezvoltarea continuă a portului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii