Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Bilanțul de activitate al Gărzii de Coastă, pe anul 2021 (DOCUMENT)

ro

04 Feb, 2022 14:35 1599 Marime text


Garda de Coastă a publicat bilanțul acitvităților pentru anul 2021. Astfel, s-a urmărit îndeplinirea obiectivelor prin aplicarea standardelor comunitare în toate domeniile de competenţă asigurând creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor, prin implementarea unei concepţii unitare de control a frontierelor şi prin intensificarea acţiunilor de prevenire şi combatere a migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere.

Fluidizarea traficului de persoane şi a mijloacelor de transport prin punctele de trecere a frontierei din zona de competenţă, organizarea și desfășurarea activităților conform prevederilor Hotărârilor și dispozițiilor I.G.P.F. pe linia combaterii infectării cu virusul SARS-CoV-2 sunt alte puncte de lucru care s-au aflat pe agenda Gărzii de Coastă pe parcursul anului 2021. 

De asemenea, a fost urmărită întărirea cooperării interinstituţionale la nivel local, precum şi la nivel regional cu autorităţile de frontieră alte statelor vecine şi riverane Mării Negre și participarea activă la operaţiunile comune organizate de Agenţia Europeană a Poliţiilor de Frontieră şi Gărzilor de Coastă. 

În ceea ce privește realizările în domeniul de competență, activitatea polițiștilor de frontieră s-a încadrat în criteriile de eficienţă prevăzute de standardele în vigoare, asigurându-se îndeplinirea obiectivelor stabilite, mai precizează sursa citată.

În secțiunea „Documente” a materialului puteți vizualiza bilanțul complet al activităților Gărzii de Coastă. 

Foto: Garda de Coastă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii