Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:51 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța CN ACN SA achiziționează servicii pentru remedierea avariei la Duc d'Albi la Frontul de așteptare nave CDMN mal stâng (DOCUMENT)

ro

18 Jun, 2024 15:57 524 Marime text
  • Data limită de depunere a ofertelor este 2 iulie 2024.
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța (cu adresa la Agigea), ca autoritate contractantă, și-a exprimat intenția, printr-un anunț de publicitate, de a achiziționa servicii pentru „remedierea avariei la Duc d'Albi la Frontul de așteptare nave CDMN mal stâng“.
 
Valoarea estimată a contractului e de 568.945,43 lei, tipul de anunț fiind cumpărări directe.
 
Data limită de depunere a ofertelor este 2 iulie 2024, ora 14.00.
 
După cum se arată pe licitatiapublica.ro, lucrările de intervenție pentru Coloana Duc D'alb nr. 2 avariată constau în realizarea unei noi coloane Duc D'alb (coloană metalică independentă), care se va executa la circa 3 metri distanță de Duc D'albul nr. 2 avariat (D.D.4 - în proiect 2012), așa cum se recomandă în Expertiza Tehnică. Această coloană se va afla la distanța d = 37m (interax) față de Duc D'albi nr 1 (D.D. 5 - în proiect 2012) și la d=3m (interax) față de Duc D'alb nr. 2 (D.D.4 - în proiect 2012).   
 
În documentația de atribuire se menționează că, în acest mod, se asigură, conform proiectului inițial, funcționalitatea frontului de acostare (așteptare), ceea ce va contribui la asigurarea cerințelor privind exploatarea navală a lucrărilor, în bune condițiuni.
 
Această coloană metalică se va realiza în soluția prevăzută în proiectul realizat în anul 2012 al Frontului de așteptare nave mal stâng, în aliniament cu celelalte patru coloane Duc d'Albi.
 
Durata contractului e de patru luni, dintre care trei luni execuția lucrărilor și o lună recepția acestora, începând de la data semnării Ordinului de începere a contractului.
   
Persoane care dețin funcții de decizie în sensul organizării, derulării și finalizării achiziției directe din CN Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța sunt:
 
Florin Goidea – director general
Diana Niculescu – director executiv Direcția Juridic - Comercial
Cornelia Popescu – director economic Direcția Economică
Constantin Cătălin Niculiță – director executiv Direcția Tehnică
Cristina Poenaru – economist, Control Financiar Preventiv Propriu
Camelia Sîrbu – șef Departament Achiziții
Daniel Vlăescu – șef Departament Construcții Întreținere.   
 
Criteriul de atribuire e prețul cel mai scăzut.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța
La CN ACN SA, servicii de mentenanță pentru sistemul de gospodărire calitativă a apei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii