Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța CN APM SA contractează servicii de întreținere și reparații accidentale uși automate - clădire Terminal Pasageri

ro

17 Jun, 2024 14:13 595 Marime text

 
  • Data limită de depunere a ofertelor este 26 iunie 2024.
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, ca autoritate contractantă, și-a exprimat printr-un anunț de publicitate intenția de a achiziționa servicii de întreținere și reparații accidentale uși automate - clădire Terminal Pasageri.
 
Data limită de depunere a ofertelor este 26 iunie 2024, la ora 23.30, valoarea estimată fiind de 199.302 lei. Tipul de anunț este „cumpărări directe“.
 
În ce privește criteriile de atribuire, după cum se arată pe licitatiapublica.ro, oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic va fi determinată prin aplicarea criteriului de selecție „prețul cel mai scăzut“, în conformitate cu prevederile art. 209 alin. (3) lit. d) din Legea 99/2016 privind achizițiile sectoriale.
 
Durata contractului e de 24 de luni.
 
Se pot solicita clarificări prin formularea unei solicitări, transmisă prin e-mail, la adresa: achizitii@constantza-port.ro, până cel târziu la data de 19 iunie 2024.
 
Oferta semnată și ștampilată va fi transmisă pe adresa de email: achizitii@constantza-port.ro, pana la data de 26 iunie 2024.
 
Ofertele transmise după această dată, precum și ofertele transmise la o altă adresă de mail decât achizitii@constantza-port.ro, nu vor fi luate în considerare.
 
Toți ofertanții vor fi informați cu privire la solicitările de clarificări și răspunsul aferent acestora, inclusiv cu privire la rezultatul achiziției directe.
 
Ulterior procesului de evaluare a ofertelor, ofertantul declarat câștigător va posta oferta pe site-ul www.e-licitatie.ro, urmând ca achiziția directă să se finalizeze prin selectarea ofertei din cadrul catalogului electronic din SEAP (dacă ofertantul este înregistrat în SEAP).
 
Perioada de valabilitate a ofertelor trebuie să fie de minimum 60 zile de la data depunerii ofertei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
CN APM SA Constanța
Reparații la stații de pompare apă uzată - zona Terminal Containere, în valoare de 752.000 de lei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii