Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Coffee Break continuă! Bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între Capitol și Miga, se transformă în zonă de promenadă

ro

24 Jul, 2024 11:51 239 Marime text
Foto: Primăria ConstanțaConstanța Coffee Break continuă! Si weekendul acesta, bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între Capitol și Miga, se transformă în zonă de promenadă și devine locul preferat de întâlnire al tuturor.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, pentru ca nimic să nu tulbure atmosfera de vacanță și pentru siguranța participanților, se vor lua măsuri pentru asigurarea  unui climat de siguranță.

Așadar, în intervalul 27.07.2024,ora 06:00 – 29.07.2024, ora 00:00 se va restricționa circulația rutieră pe Bd Tomis, segmentul de drum cuprins între Bd Mamaia și Bd Ferdinand.

În continuare, cei care doresc să facă parte din această poveste frumoasă se pot adresa Direcției Organizare Evenimente din  cadrul Primăriei Constanța, la numărul de telefon  0241485893 sau pe adresa de e-mail: evenimente@primaria-constanta.ro.

Constanța Coffee Break este o inițiativă pentru aer curat, pentru mișcare și sănătate, dar și o ocazie pentru constănțeni și turiști să descopere sau să redescopere farmecul orașului. 

Citește și: 

Ateliere de pictură, plimbări în aer liber și produse savuroase la „Constanța Coffee Break”(FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii