Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Coffee Break Restricții de circulație în Constanța, cu prilejul concertului trupei Nada

ro

19 Sep, 2024 15:32 375 Marime text

Concert trupa Nada, Sursa foto: Primăria Constanța

 
Concertul trupei Nada, anulat săptămâna trecută din cauza condițiilor meteo, va avea loc duminică, 22 septembrie 2024 de la ora 19:30.
 
Și în acest weekend centrul orașului devine punct de atracție. Dacă doriți să vă plimbați, să va întâlniți cu prietenii, să vă răsfățați cu preparate delicioase și să ascultați muzică bună, bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între Capitol și Miga, este locul potrivit. 
 

Duminică seara, trupa Nada va fi responsabilă cu buna dispoziție în acest spațiu generos. Începând cu ora 19:30, vă puteți întâlni cu ei pentru o doză de distracție și de muzică bună, informează Primăria Constanța.

 
Pentru ca nimic să nu tulbure atmosfera de weekend și pentru siguranța participanților, se vor lua măsuri specifice în sensul asigurării unui climat de siguranță.

Așadar, se va restricționa circulația rutieră pe Bd Tomis, segmentul de drum cuprins între Bd Mamaia și Bd Ferdinand, de sâmbătă, 21.09.2024,ora 06:00 până duminică, 23.09.2024, ora 00:00.
 

 „Constanța Coffee Break” reprezintă, în primul rând, un bun prilej pentru a redescoperi bucuria timpului petrecut împreună, a încheiat sursa citată.

 
Citește și:
Știri ConstanțaBulevardul Tomis, tronsonul cuprins între Capitol și Miga, devine din nou zonă de promenadă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii