Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 28 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Consulul General al Republicii Turcia la Constanța, Emre Yurdakul în vizită la Muftiatul Cultului Musulman din România

ro

28 Aug, 2024 08:41 218 Marime text
Muftiul Muurat Iusuf și Consulul General al Republicii Turcia la Constanța, Emre Yurdakul. Foto: Facebook/Muftiatul Cultului Musulman din RomâniaȘeful Cultului Musulman din România, Muftiul Muurat Iusuf a primit, ieri, 27 august, vizita Consulului General al Republicii Turcia la Constanța, Emre Yurdakul.

Potrivit reprezentanților Muftiatului Cultului Musulman din România, întrevederea a avut loc la sediul Muftiatului Cultului Musulman din România și a fost prilejuită de încheierea mandatului exercitat de oficialul turc în țara noastră, în ultimii patru ani.

Atât Muftiul Muurat Iusuf, cât și Consulul General Emre Yurdakul au punctat în cadrul discuțiilor rolul important pe care l-au avut relațiile de prietenie legate în decursul celor patru ani pentru consolidarea relațiilor instituționale.

“Domnul Consul General a fost un adevărat prieten al întregii comunități musulmane din România. Am găsit întotdeauna sprijin la dânsul, iar relațiile noastre au stat sub semnul respectului și al prieteniei. Sunt convins că vom colabora și în viitor, chiar domnul Consul asigurându-ne că va rămâne alături de comunitatea noastră și ne va sprijini în continuare în proiectele pe care le vom avea și care, cu siguranță, vor fi și o punte importantă de legătură între România și Republica Turcia”, a declarat muftiul Muurat Iusuf.

Citește și: 

Muftiatul Cultului Musulman din România, tot mai aproape de realizarea unui lăcaș de cult în Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii