Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Garda de Coastă achiziționează studiu de fezabilitate pentru branșament electric turn de comunicații în județul Tulcea (DOCUMENT)

ro

11 Jun, 2024 17:00 647 Marime text

 
  • Valoarea estimată e de peste 130.000 de lei, iar data limită pentru depunerea ofertei e 17 iunie 2024.
 
Garda de Coastă (care are adresa în municipiul Constanța), ca autoritate contractantă, intenționează să achiziționeze un studiu de fezabilitate pentru obiectivul „Branșament electric turn de comunicații Cernești, judetul Tulcea“.
 
Prestarea se va face la Ostrov Babina, extravilan comuna Chilia Veche, județul Tulcea, în termen de 60 zile, fără costuri suplimentare, după primirea unei comenzi scrise din partea autorității contractante.
 
Denumirea contractului este „Servicii de proiectare tehnică a instalațiilor mecanice și electrice pentru construcții“, iar tipul de anunț - Cumpărări directe.
 
Valoarea estimată e de 130.252,1 lei, iar data limită de depunere ofertă e 17 iunie 2024, ora 10.00.
 
Ofertele vor fi transmise prin e-mail la adresa achizitii.gardadecoasta@igpf.ro în termenul prevăzut și vor avea o valabilitate de 60 de zile de la data transmiterii. Se va accepta depunerea unei singure oferte pentru fiecare agent economic, până la termenul limită prevăzut. Operatorii economici vor depune o declarație de acceptare a clauzelor contractuale și a caietului de sarcini.
 
Criteriul de atribuire e prețul cel mai scăzut.
 
Ofertele transmise la o alta adresă de e-mail sau după data și ora limită nu vor fi luate în considerare. Toate ofertele vor fi confirmate de primire de către autoritatea contractantă. În cazul in care ofertele nu vor fi confirmate de către autoritatea contractantă, operatorii economici trebuie să sune la telefonul 0241 553794 în vederea confirmării lor. Ofertele vor avea o valabilitate de 60 de zile de la data transmiterii acestora.
 
Condiție obligatorie: oferta clasată pe primul loc va fi postată de ofertant în catalogul electronic din SICAP în vederea finalizării on-line a achiziției directe. Aceasta presupune ca ofertantul declarat câștigator să fie înregistrat în Catalogul Electronic din SICAP. În scopul aflării rezultatului acestei achiziții directe, operatorii economici care au depus oferte trebuie să consulte site-ul www.e-licitatie.ro, rubrica „Achiziții inițiate în catalogul electronic“ și să selecteze Garda de Coasta, ca autoritate contractantă. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Licitații Constanța
Garda de Coastă își asigură parcul de autovehicule pentru mai mult de 360.000 de lei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii