Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Garda de Coastă vrea să achiziționeze 650 de veste reflectorizante (DOCUMENT)

ro

11 Jun, 2024 16:01 592 Marime text

 
  • Valoarea estimată a contractului e de 122.980 lei.
 
Garda de Coastă, cu sediul în municipiul Constanța, ca autoritate contractantă, intenționează să achiziționeze 650 de veste reflectorizante.
 
Valoarea estimată a contractului e de 122.980 lei.
 
Termenul limită de transmitere a ofertelor este 11 iunie 2024, la ora 16.00.
 
Ofertele vor fi transmise prin e-mail la adresa achizitii.gardadecoasta@igpf.ro în termenul prevăzut și vor avea o valabilitate de 60 de zile de la data transmiterii. Se va accepta depunerea unei singure oferte pentru fiecare agent economic, până la termenul limita prevăzut.
 
Ofertele transmise la o alta adresa de e-mail sau dupa data și ora limită nu vor fi luate in considerare. Toate ofertele vor fi confirmate de primire de către autoritatea contractantă în termenul limită de primire a ofertelor.
Condiție obligatorie: Oferta clasată pe primul loc va fi postată de ofertant în catalogul electronic din SICAP în vederea finalizării on-line a achiziției directe.
 
Aceasta presupune ca ofertantul declarat câștigător să fie înregistrat în Catalogul Electronic din SICAP. În scopul aflării rezultatului acestei achiziții directe, operatorii economici care au depus oferte trebuie să consulte site-ul e-licitatie.ro, rubrica „Achiziții inițiate în catalogul electronic“ și să selecteze Garda de Coastă, ca autoritate contractantă.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Licitații Constanța
O firmă din Sântana de Mureș execută lucrări de reparații la Garda de Coastă (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii