Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Mihai Lupu a discutat cu Gheorghe Hagi despre înființarea unei echipe de fotbal feminin

ro

13 Apr, 2022 13:08 1439 Marime text
Mihai Lupu și Gheorghe Hagi, foto: Facebook/ Mihai Lupu

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța spune, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că a discutat miercuri, 13 aprilie, cu Gheorghe Hagi despre stadiul invesiției privind Complexul Sportiv Constanța.

Potrivit acestuia, complexul va asigura municipiului Constanța necesarul pentru a organiza evenimente sportive și culturale, fiind dotat cu echipament modern, la standarde europene.

„Mă bucur că oameni valoroşi şi de succes, precum maestrul Gheorghe Hagi, sunt interesaţi să contribuie activ la dezvoltarea judeţului nostru. Am discutat astăzi despre proiectele ce urmează a fi implementate şi despre stadiul investiţiei privind construirea Complexului Sportiv Constanţa.

Acesta va putea asigura necesarul orașului de a organiza evenimente sportive și culturale de anvergură. Susțin acest demers al municipalității constănțene și vă asigur că depunem toate eforturile pentru ca acest complex sportiv să fie unul complet, modern și la standarde europene”, se arată în postare. 

De asemenea, cei doi și-au exprimat intenţia clară de a înfiinţa, la nivelul Clubului FC Farul Constanţa, şi o echipă de fotbal feminin. 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii