Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 28 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Modificări în cadrul societății comerciale TEHNOTERM DOBROGEA SRL

ro

26 Dec, 2021 11:54 2139 Marime text


În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea 5.143 din data de 21 decembrie 2021 a societății comerciale TEHNOTERM DOBROGEA S.R.L.
 

Astfel, asociații societății comerciale TEHNOTERM DOBROGEA - S.R.L au hotărât cooptarea în societate a lui Trandafir Sorin și retragerea din calitatea de asociat a lui Ghenovici Dan Alexandru, care cesionează toate părţile sociale, respectiv 25 de părţi sociale a câte 100 lei fiecare, în total 2.500 lei, reprezentând 50% din capitalul social, la valoarea nominală a acestora, către asociatul cooptat Trandafir Sorin.


De asemenea, s-a descis retragerea din calitatea de asociat a domnului Turtoi Florin care cesionează toate părţile sociale, respectiv 5 părţi sociale a câte 100 lei fiecare, în total 500 lei, reprezentând 10% din capitalul social, la valoarea nominală a acestora, către asociatul Turtoi Marius.


Cedenţii declară că au primit de la cesionari contravaloarea părţilor sociale.


Capitalul social al societăţii rămâne neschimbat şi este împărţit între asociaţi astfel
  • Trandafir Sorin deţine un număr de 25 părţi sociale a câte 100 lei fiecare, în valoare de 2.500 lei, reprezentând 50% din capitalul social.
  • Trandafir Lucreţia deţine un număr de 10 părţi sociale a câte 100 lei fiecare, în valoare de 1.000 lei, reprezentând 20% din capitalul social.
  • Turtoi Marius deţine un număr de 15 părţi sociale a câte 100 lei fiecare, în valoare de 1.500 lei, reprezentând 30% din capitalul social.


Partea fiecărui asociat la beneficii şi pierderi este corespunzătoare cotei de contribuţie la capitalul social, respectiv: Trandafir Sorin 50%, Trandafir Lucreţia 20%, Turtoi Marius 30%.

 

„Noi, Ghenovici Dan Alexandru, Turtoi Florin, transmitem, iar noi, Trandafir Sorin şi Turtoi Marius, preluăm - împreună cu activul şi pasivul societăţii - toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control”, se arată în document.



A fost schimbat și obiectul principal de activitate cu „Lucrări de instalaţii sanitare de încălzire şi de aer condiţionat”, „repararea dispozitivelor de uz gospodăresc şi a echipamentelor pentru casă şi grădină, trecând din obiect principal în secundar. 


Completarea obiectului de activitate cu codul CAEN:
  • 7112 - Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea;
  • 8122 - Activităţi specializate de curăţenie a clădirilor, mijloacelor de transport, maşinilor şi utilajelor.
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: pexels

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii