Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Patru dosare de daune avizate la ASIROM, după incendiul devastator de pe Nicolae Grindeanu

ro

28 Dec, 2021 15:53 9071 Marime text


 
  • ASIROM Vienna Insurance Group a primit pana in acest moment 5 notificari de dauna, 4 dintre acestea fiind in baza asigurarilor facultative pentru locuinta si una pentru CASCO, ca urmare a incendiului din data de 16 decembrie 2021 din parcarea subterana a unui bloc din Constanta.


Un incendiu a izbucnit la un imobil din Constanța, pe 16 decembrie, la ora 00:58.


Pompierii au intervenit prompt și au declarat Planul Roșu.


Imaginile de pe camerele de supraveghere ale unui imobil surprind două persoane care fugeau de la fața locului la câteva secunde înainte de producerea incendiului 


 

"ASIROM este alaturi de asiguratii sai si in momentele cele mai dificile ale acestora si a facut tot posibilul pentru solutionarea cat mai rapida a dosarele de dauna depuse", au transmis oficialii companiei.



Conform acestora, un partener ASIROM VIG specializat in evaluarea daunelor s-a deplasat la fata locului si a efectuat constatarea daunelor si analiza situatiei pentru a solutiona rapid dosarele de dauna pentru persoanele pagubite. Toate dosarele de dauna deschise la ASIROM au fost ofertate in vederea despagubirii in decursul a 3 zile lucratoare de la avizarea acestora, informează 1asig.ro.


ASIROM VIG este una dintre cele mai importante companii de asigurari de pe piata, cu o experienta de 30 de ani in Romania. Compania are o retea nationala de 140 de agentii, 1.500 de agenti activi si numerosi parteneri externi.


 
Reamintim că, în prag de sărbători, mai multe apartamente dintr-un bloc situat pe strada Nicolae Grindeanu din Constanța au fost avariate de incendiu, fum și apa folosită de către pompieri.



La mai puțin de 10 zile până la Crăciun, oamenii au ieșit, speriați, doar cu ce aveau pe ei, în pijamale și cu o geacă pusă în fugă. S-au refugiat pe terasa de la ultimul etaj sau țipau disperați de la balcoane să fie salvați de către pompieri.



Peste 100 de persoane au fost coborâte cu autoscările prezente, în număr de trei, la incendiu. 



SSursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii