Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Pentru a face loc pentru parcări, trotuarul de pe strada Sucevei a fost micșorat

ro

25 Sep, 2024 13:23 2882 Marime text
Străzile Adamclisi și Sucevei sunt într-o continuă schimbare. Odată cu implementarea sensurilor unice pe aceste artere, echipele Primăriei Constanța au demarat și o serie de lucrări de modernizare. Trotuarul de pe strada Sucevei nu a fost uitat, ca să spunem așa, el fiind chiar micșorat, conform ultimelor imagini realizate de echipa ZIUA de Constanța.




„Străzile Adamclisi și Suceava se află în plin proces de modernizare. Echipele Confort Urban execută lucrări de reamenajare a suprafețelor pietonale. Bordurile deteriorate sunt demontate, iar pavajul existent este recondiționat cu dale moderne. Totodată, se înlocuiesc rigolele de scurgere a apelor pluviale și vor fi reamenajate zonele cu spații verzi”, anunța Primăria Constanța.



La final de august, primăria Constanța spunea că se decopertează trotuarele pe strada Suceava pentru a fi reconstruite. Proiectul de modernizare a celor două străzi vizează și optimizarea spațiilor destinate parcării autoturismelor. La finalul lucrărilor, se va realiza un număr semnificativ de noi locuri de parcare. Astfel, pentru mărirea locurilor de parcare, „s-a tăiat” din trotuar.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Reamenajare infrastructură pietonală pe străzile Adamclisi și Suceava (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii