Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Ultimele informații despre ambarcațiunea găsită răsturnată în mare, din partea MApN (FOTO)

ro

05 Apr, 2024 10:35 1372 Marime text

 
  • În cursul serii de joi, 4 aprilie, nava de căutare-salvare Artemis a Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a transportat, în zona de siguranță a poligonului de trageri antiaeriene Capu Midia, o ambarcațiune recuperată din apele teritoriale românești.
     
În cursul serii de joi, 4 aprilie, nava de căutare-salvare Artemis a Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a transportat, în zona de siguranță a poligonului de trageri antiaeriene Capu Midia, o ambarcațiune recuperată din apele teritoriale românești, transmite un comunicat din partea Ministerului Apărării Naționale.

Vineri, 5 aprilie, Ministerul Apărării Naționale, împreună cu structuri specializate din cadrul Sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională, a pus în aplicare procedurile operaționale specifice de cercetare a ambarcațiunii.

Miercuri, 3 aprilie 2024, nava de căutare-salvare Artemis a executat o misiune specifică pentru o ambarcațiune răsturnată la aproximativ 20 Mm est Tuzla, care s-a dovedit a fi un posibil vehicul marin fără pilot, a încheiat sursa citată.


Citește și:
ARSVOM: Ambarcațiune răsturnată în zona travers Tuzla. Intervenție de căutare și salvare (FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii