Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Undă verde de la Mediu pentru demolarea Stadionului Gheorghe Hagi

ro

08 Jun, 2023 08:59 1535 Marime text
Primăria municipiului Constanța a primit răspuns pozitiv pentru demolarea stadionului de pe strada Primăverii, de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.

Astfel, instituția reprezentată de Primar Vergil Chițac, titular al proiectului: „Desființarea construcțiilor existente pe amplasamentul Complexului Stadion Gheorghe Hagi”, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, Str. Primăverii, nr. 2 – 11, județul Constanța, a primit răspuns în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului de la Mediu, răspunsul fiind: „NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI” pentru proiectul: „Desființarea construcțiilor existente pe amplasamentul Complexului Stadion Gheorghe Hagi”, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, Str. Primăverii, nr. 2 – 11, județul Constanța. 
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța din municipiul Constanța, str. Unirii, nr.23, județul Constanța, în zilele de luni până vineri între orele 09:00-13:00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmct.anpm.ro
 
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Constanța. 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Municipalitatea plătește peste 100.000 lei unei firme înființate anul trecut pentru dirigenție de șantier în cadrul proiectului de demolare a stadionului Gheorghe Hagi (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii