Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 12 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul Cristian-George Gheorghe, numit administrator al societăţii Umdasch Imobiliare SRL

ro

12 Sep, 2024 13:03 161 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
  • Adina Bucovici a fost revocată din funcţia de administrator al societăţii Umdasch Imobiliare SRL şi totodată eliberată de răspundere începând cu data revocării sale.
  • Începând cu data de 01.07.2024, Cristian-George Gheorghe, domiciliat în Constanţa, a fost numit în funcţia de administrator al societăţii Umdasch Imobiliare SRL, alături de Gerd Pechura.
 Umdasch Immobilien GmbH, o societate comercială legal reprezentată de directorul general Gerd Pechura şi de către persoana împuternicită Matthias Wallner, care este organizată şi funcţionează conform legilor din Austria, asociat unic în Umdasch Imobiliare SRL a aprobat mai multe decizii în ședința din data de 27.06.2024.
 
Începând cu data de 01.07.2024, Adina Bucovici este revocată din funcţia de administrator al societăţii Umdasch Imobiliare SRL şi este totodată eliberată de răspundere începând cu data revocării sale.
 
Începând cu data de 01.07.2024, Cristian-George Gheorghe, domiciliat în Constanţa, este numit în funcţia de administrator al societăţii Umdasch Imobiliare SRL, alături de Gerd Pechura.
 
Mandatul administratorului Cristian-George Gheorghe este acordat pe o durată de cinci (5) ani începând cu 01.07.2024. Durata mandatului lui Gerd Pechura se modifică din "nelimitată" în "limitată în timp", respectiv la cinci (5) ani începând cu 01.07.2024.
 
Cei doi administratori, Cristian-George Gheorghe şi Gerd Pechura, în conformitate cu dispoziţiile actului constitutiv şi cu cele art. 70 din Legea societăţilor nr.  31/1990, vor realiza toate operaţiunile necesare ducerii la îndeplinire a obiectului de activitate al societăţii.
 
Obiectul secundar de activitate al societăţii se modifică şi va include doar următoarele activităţi CAEN ce urmează a fi autorizate în conformitate cu prevederile legale:
6810 - Cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii;
7022 - Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
Cristian-George Gheorghe, în calitate de administrator al societăţii, este împuternicit şi are puteri depline în vederea efectuării formalităţilor necesare înregistrării prezentului Act Constitutiv la Registrul Comerţului. Prevederile prezentului Act Constitutiv se completează cu dispoziţiile legilor în vigoare privind societăţile comerciale din România.
 
Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4145 din data de 10 septembrie 2024.
 
 
Despre Umdasch Imobiliare SRL
 
 
Înființată în anul 2018, firma are sediul social pe Șoseaua De Centură, nr. 34, Et. 1, Ap. Camera Nr. 7, Tunari, Județul Ilfov și se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Mdasch Immobilien GMBH, din Austria, este acționar unic. Gheorghe Cristian-George se ocupă de administrarea afacerii.
 
În anul 2023, firma a raportat o cifră de afaceri de zero lei, un singur salariat și o pierdere de 1.169.909 lei.
 
Potrivit termene.ro, Gheorghe Cristian-George mai este administrator în  Doka România Tehnica Cofrajelor SRL Ilfov.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.


Citește și:
 
 
Afaceri Constanța: O parte din patrimoniul societăţii Creative Eye a fost transmis către Apeirogon ASSET Management SRL. Detalii din procesrul de divizare parţială!

Dan-George Oproescu nu mai este administratorul societății Elektra Power SRL

Firme Constanța: Modificări importante în cadrul societății Eie Furniture Agency! Cine este noul unic asociat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii