Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
18:33 07 01 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeni la Vocea României Eleva Andreea Olariu, o privighetoare a muzicii româneşti (galerie foto)

ro

10 Oct, 2012 20:34 7529 Marime text
vocea_romaniei.jpgDoi constănţeni i-au cucerit luni seara pe cei patru juraţi ai emisiunii Vocea României, difuzat de ProTV. Andreea Olariu şi Robert Cristian Nicolae au fost două apariţii de senzaţie pe scenă.

Juraţii s-au bătut pentru Andreea Olariu, în vârstă de 16 ani, care a interpretat piesa „I surrender". Smiley, care a ascultat-o cu gura căscată pe durata întregii piese, a fost cel ales de Andreea Olariu să-i fie antrenor. Andreea a declarat că, pe lângă recunoaşterea talentului, îşi doreşte ca prin prezenţa la acest show să o ajute pe mama ei, care a fost diagnosticată cu cancer şi a trecut printr-o operaţie dificilă. "Îi dedic mamei participarea mea la acest concurs", a declarat ea. Tot pe scena concursului s-a prezentat şi Robert Cristian Nicolae, de 24 de ani, care a impresionat juriul prin talentul său vocal, fiind ales în echipa lui Horia Brenciu. Nicolae Cristian Robert, 24 ani, este instrumentist şi solist vocal. El a ales piesa „You are so beautiful" pentru audiţiile pe nevăzute şi l-a făcut pe Brenciu să se întoarcă după numai câteva secunde.

Cine este Andreea Olariu?

Andreea Olariu cântă de la vârsta de 6 ani, a absolvit Şcoala Populară de Arte din Constanţa, clasa profesor Teodor Rădulescu şi în prezent este elevă în clasa IX-a, la Colegiul Naţional Mihai Eminescu. La vârsta de 16 ani, Andreea Olariu are un palmares impresionat în domeniul muzical naţional şi internaţional, obţinând peste 20 de trofee.

În anul 2005, Andreea a obţinut premiul I la Festivalul „Steluţele mării", premiul I la Festivalul „Delfinul de mare", premiul I la festivalul SanRemo din Italia, menţiune şi diplomă de excelenţă pentru evoluţia artistică de excepţie la Festivalul „Ceata lui piţigoi" (Galaţi). Anul 2006 i-a adus Andreei trofeul Festivalului „Delfinul de mare", premiul I la Festivalul „Mlădiţe Dunărene", premiul I la Festivalul „Steluţele mării", premiul al II-lea la Festivalul „Axiopolis". A urmat anul 2007 cu premiile trofeul Festivalului „Mlădiţe dunărene", trofeul Festivalului „Steluţele mării", premiul I la Festivalul „Axiopolis", premiul I la Festivalul „Portativul speranţei", premiul al II-lea la Festivalul „Remember", premiul al III-lea la Festivalul „Tinereţii". Anul 2008, a adus în palmaresul tinerei trofeul Festivalului „Steaua Dunării", trofeul Festivalului „Portativul speranţei", trofeul Festivalului „Steluţele mării", trofeul „Mihai Trăistariu" şi premiul I la Festivalul „Copii cântă marea", premiul I la Festivalul „Remember", premiul I la Festivalul „Glasul speranţelor", premiul I la Festivalul „Superstar Fest". În anul 2009, Andreea a câştigat 11 trofee şi trei premii I. Printre acestea se numără marele trofeu al Festivalului „Remember", trofeul Festivalului „Remember", a Festivalului „Fulg de nea" şi altele. În 2010 şi 2011, lista premiilor adjudecate continuă cu premiul „Bravo Bravissimo" (Italia), trofeul Io Canto, trofeul „Descoperirea anului" la Gala confidenţial, trofeul de argint la Festivalul „Music for Kids", premiul I la Festivalul „Ghiocelul de argint", trofeul „Mamaia". Anul acesta, tânăra constănţeancă a obţinut trofeul „Radio România Junior'". Pe lângă premiile enumerate mai sus, Andreea a participat la emisiuni TV la nivel local şi central, precum şi la emisiuni radio, reuşind de fiecare dată sa impresioneze publicul cu vocea şi talentul său deosebit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii