Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constructorul care reabilitează Cazinoul din Constanța, sancționat de Garda de Mediu

ro

18 Jul, 2024 12:56 253 Marime text
Antreprenorul general al lucrărilor de construcții din cadrul proiectului de consolidare și restaurare Cazino Constanta a fost sancționat de Garda de Mediu Constanta, în urma verificărilor efectuate la șantierul de construcții.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Mediu Constanța, conform contractului de execuție lucrări, antreprenorul general avea obligația să ia toate masurile pentru protecția mediului.

„S-au aplicat doua sancțiuni contravenționale în valoare totala de 50.000 lei pentru nerespectarea obligației legale privind monitorizarea emisiilor poluante în concordanta cu programul de monitorizare stabilit prin actul de reglementare și pentru modul deficitar de gestionare a deșeurilor.
Societatea de construcții nu a luat toate masurile pentru evitarea formarii de stocuri de deșeuri pe amplasament și nu a monitorizat riscurile asupra factorilor de mediu, conform prevederilor OUG nr.92/2021 privind regimul deșeurilor și OUG nr.195/2005 privind protecția mediului“ - au mai precizat reprezentanții Gărzii de Mediu Constanța.

citește și: 

Licitații ConstanțaCazinoul din Constanța, la un pas de renaștere! Aedificia Carpați, compania ce restaurează monumentul, se va ocupa și de lucrările exterioare (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii