Consultanță în implementarea unui proiect finanțat prin PNRR Romcontexpert SRL bifează un nou contract prin cumpărare directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)
Consultanță în implementarea unui proiect finanțat prin PNRR: Romcontexpert SRL bifează un nou contract prin
06 Jul, 2024 13:05
ZIUA de Constanta
871
Marime text
- Primăria Constanța a atribuit prin cumpărare direct contractul de consultanță în managementul și implementarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr.33 „Anghel Saligny"
- Ofertant câștigător este Romcontexpert SRL, iar valoarea contractului este de 45.000 lei
- Compania câștigătoare a mai încheiat 75 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.075.938 lei.
- În 2022 a avut o cifră de afaceri de 1.014.137 lei, profit de 459.196 lei și 6 angajați
- Reamintim, în ianuarie 2023, Primăria Constanța a mai atribuit și serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului școala gimnazială nr. 33 Anghel Saligny din Constanța” (studiu de teren, studiu topografic, documentații de obtinere a avizelor/acordurilor, DALI)
- Câștigătorul achiziției directe a fost societatea High Construct Project SRL cu sediul în Constanța, iar valoarea contractului s-a ridicat la 139.000 de le
Primăria Constanța a atribuit prin cumpărare directă contractul de consultanță în managementul și implementarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 33 Anghel Saligny" care vizează implementarea unor măsuri destinate optimizării consumurilor energetice la nivelul clădirii și alinierii la standardele și cerințele de performanță europene.
Ofertant câștigător este Romcontexpert SRL, iar valoarea contractului este de 45.000 de lei.
Despre Romcontexpert SRL
Societatea Romcontexpert SRL are sediul social în București şi a fost înfiinţată în luna martie a anului 1995.Societatea se ocupă de activităţi de contabilitate şi audit financiar, dar oferă şi consultanţă în domeniul fiscal.
Din structura asociaţilor societăţii fac parte: Paraschiva Bigu, Sorela Adriana Hârlea, Nicolae Ionuţ Hârlea și Edmond Andrei Nițu.
De menţionat că Sorela Adriana Hârlea deţine şi calitatea de administrator al societăţii, aflându-se în această funcţie încă din anul 2010, potrivit datelor de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.
Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 75 contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.075.938 lei.
În 2022, compania a avut o cifră de afaceri de 1.014.137 lei, profit de 459.196 lei și 6 angajați.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 16,12%.
Romcontexpert SRL a mai realizat în 2013 pentru Primăria Constanța auditul aferent Promenadei turistice din Mamaia, iar în 2022 a încheiat cu Primăria Constanța un contract privind Serviciul de audit financiar extern pentru proiectul „Creare spital modular pentru consolidarea capacităţii medicale a Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, în contextul COVID-19".
În cadrul proiectului se vor executa lucrări precum:
-termoizolarea soclului clădirii;
-termoizolarea pereților exteriori și a aticului;
-termo-hidroizolarea terasei;
-înlocuirea tâmplăriei exterioare (uși și ferestre) existente, aflată în stare bună, dar neetanșă, cu o tâmplărie performantă din punct de vedere energetic;
-repararea elementelor de construcție ale fațadei care prezintă pericol de desprindere și/sau afectează funcționalitatea clădirii;
-repararea sistemului de colectare a apelor meteorice de la nivelul terasei,
-demontarea instalațiilor și a echipamentelor montate aparent pe fațadele/terasa clădirii, precum și montarea/remontarea acestora după efectuarea lucrărilor de intervenție,
-crearea/adaptarea intrărilor pentru facilitarea accesului persoanelor cu dizabilități și alte măsuri de dezvoltare durabilă,
-refacerea hidroizolației perimetrale,
-înlocuirea instalației de iluminat interior, inclusiv înlocuirea corpurilor de iluminat existente cu corpuri de iluminat eficiente energetic,
-lucrări de creștere a performanței energetice aferente instalațiilor electrice, prin instalarea de panouri fotovoltaice pentru aport de energie electrică din sursă regenerabilă,
- instalare sistem de ventilare mecanică.
Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul Renovării - Renovare energetică moderată.
Valoarea totală a proiectului este de 6.008.212,45 lei cu TVA.
Reamintim, în ianuarie 2023, Primăria Constanța a mai atribuit și serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului școala gimnazială nr. 33, Anghel Saligny din Constanța” (studiu de teren, studiu topografic, documentații de obtinere a avizelor/acordurilor, DALI).
Câștigătorul achiziției directe a fost societatea High Construct Project SRL cu sediul în Constanța iar valoarea contractului s-a ridicat la 139.000 lei.
Despre SC High Construct Project SRL
Compania are sediul în Constanța și se ocupă cu „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.SRL-ul a avut un număr de opt angajați, anul trecut. Administratorul acesteia este Marius Tudorel Constantin, care este și unicul asociat.
În anul 2021, firma a avut o cifră de afaceri de 982.934 de lei și un profit de 428.279 de lei, dar și datorii de 767.584 de lei.
Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 26 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.471.727,75 lei.
O parte dintre contracte au fost câștigate la Constanța, ca urmare a unor achiziții publice organizate de Primăria Constanța și de Consiliul Județean Constanța.
High Construct Project SRL deține 5% din GMT Building Invest SRL
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și::
Cine a câștigat contractul de elaborare documentație pentru creșterea eficienței energetice a imobilului școlii Anghel Saligny din Constanța?
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii