Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 31 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contractul de peste 800.000 lei, scos la licitație Preșcolarii și elevii din cadrul Liceului Teoretic Negru Vodă, județul Constanța, vor primi o masă caldă (DOCUMENT)

ro

31 Jul, 2024 14:04 167 Marime text
Masa calda. Sursa foto - freepik.com
  • Orașul Negru Vodă intenționeză să achiziționeze servicii de catering în cadrul proiectului „Masa caldă” pentru preșcolarii și elevii din cadrul Liceului Teoretic Negru Vodă, județul Constanța, în cadrul programului național „Masa sănătoasă”.
  • Ofertele pot fi depuse până pe data de 1 august, ora 13.00 la sediul instituției: str. Șoseaua Mangaliei, nr. 13, oraș Negru Vodă.
 
Primăria Negru Vodă va organiza o licitație publică pentru  atribuirea contractului „Servicii de catering în vederea acordării unui suport alimentar - tip sandvici, inclusiv fruct - pentru preșcolarii și elevii din cadrul Liceului Teoretic Negru Vodă, județul Constanța, în cadrul Programului național Masă sănătoasă, în valoare estimată de 818.720 lei. Ofertele pot fi depuse până pe data de 1 august, ora 13.00 la sediul instituției: str. Șoseaua Mangaliei, nr. 13, oraș Negru Vodă.
 
Orașul Negru Vodă intenționeză să achiziționeze servicii de catering în cadrul proiectului „Masa caldă” pentru preșcolarii și elevii din cadrul Liceului Teoretic Negru Vodă, județul Constanța , în cadrul programului național „Masa sănătoasă”, Cod CPV 55520000-1, prin procedură proprie, în conformitate cu prevederile art. 111, alin. (1) din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, cu modificările și completările ulterioare.
 
Se va livra în sistem de catering:
 
Suport alimentar de tip sandvici
 
• Produse de panificație din făină integrală – pâine feliată sau batoane/chifle – 80gr: maximum 50% din greutatea totală a pachetului;
• Produse din carne și/sau brânzeturi/derivate din lapte 40 gr: minimum 25% din greutatea totală a pachetului;
• Legume – roșii, castraveți, salată sau alte produse similare 40 gr: maximum 25% din greutatea totală a pachetului.
 
La acestea se va adăuga un fruct la alegere portocală/pară/piersică/caisă/măr sau echivalent, minim 100 gr, ce va fi inclus în prețul suportului alimentar.
 
Produsele alimentare vor fi livrate către Liceul Teoretic Negru Vodă, județul Constanța, zilnic, din unități autorizate/înregistrate sanitar-veterinar și pentru siguranța alimentelor și vor fi păstrate până la servire în unitatea de învățământ, în condiții igienico-sanitare și de siguranța alimentelor, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.
 
Produsele trebuie însoțite de ustensile sigilate care permit consumul în condiții optime de igienă. Suportul alimentar propus de autoritatea contractantă are la bază variantele orientative de meniu care includ sugestiile Institutului Național de Sănătate Publică exemplificate în anexa 3 din HG nr. 928/2023, redate mai jos:
 
- sandvici cu unt, șuncă, cașcaval și legume - roșii, castravete, salată;
- sandvici cu piept de pui la gratăr sau pulpă de pui dezosată la gratăr cu legume crude - gogoșar, varză, morcov; un fruct întreg”.
 
Tipurile de pachete alimentare agreate în implementarea proiectului sunt descrise în cadrul documentației de atribuire.
 
Dacă, la nivelul unității de învățământ, vor fi înregistrate cereri formulate în baza prevederilor art. 3 alin. (4) din HG nr. 24/2024, preșcolarii/elevii respectivi vor beneficia de produse alimentare adecvate situației lor, în limita valorii zilnice stabilită pentru un suport alimentar/elev.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la licitație.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Licitații Constanța Primăria Negru Vodă înființează un centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar (DOCUMENT)


Cumpărări directe Constanța Primăria Negru Vodă, licitație pentru proiectare, verificare și asistenta tehnică. Iată firma câștigătoare (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii