Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale în Portul Constanța Sud Agigea. S-a lăsat cu amenzi

ro

25 Sep, 2024 21:33 1902 Marime text

Ieri, 24 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu au desfășurat o acțiune în Portul Constanța Sud Agigea, având ca scop verificarea respectării legislației în vigoare referitoare la regimul deșeurilor.

În cadrul acestei acțiuni, echipele de control au inspectat un punct de lucru al unei societăți comerciale specializate în repararea și întreținerea navelor și bărcilor.

Au fost identificate mai multe nereguli! 



Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 24 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu au desfășurat o acțiune de verificare, în Portul Constanța Sud Agigea, a modului de respectare a prevederilor legale privind regimul deșeurilor.

Polițiștii au fost verificat punctul de lucru al unei societăți comerciale, care are ca obiect de activitate repararea și întreținerea navelor și bărcilor.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 40.000 de lei, potrivit O.U.G. 92/2021 privind regimul deșeurilor, respectiv O.U.G. 195/2005 privind protecţia mediului.


Citește și:

Razii ale polițiștilor în Portul Constanța și în municipiul Constanța. Au fost aplicate mai multe amenzi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii