Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale și verificări în Constanța, ultimele 24 de ore. Ce au mai depistat polițiștii

ro

25 Oct, 2023 19:50 940 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța





Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, la data de 24 octombrie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat o minoră, de 15 de ani, pe numele căreia Judecătoria Constanța a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, înlocuind măsura arestului la domiciliu pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.
 

„Minora a fost depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța”, informează polițiștii constănțeni.
 

De asemenea, în noaptea de 24 spre 25 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Cernavodă și Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

 
„În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei. Totodată, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare”, susține sursa.

 
La acțiune au participat și polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, precum și polițiști locali de la Poliția Locală Cernavodă.
 
În aceeași perioadă, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise, în zona unităților de învățământ.
 

„În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare totală de 3.000 de lei”, mai arată sursa.
 

 
 Citește și
Copil de numai opt ani, lăsat nesupravegheat de părinți. Unde l-au găsit polițiștii
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii