Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 14 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creștere de 75% la prețul călătoriilor cu transportul public în Tulcea. Iată noile tarife și amenzi aplicate

ro

14 Oct, 2024 08:55 220 Marime text
Conflict, foto: pexels
 
  • Preţul unei călătorii cu mijloacele societăţii Transport Public SA din municipiul Tulcea a crescut, începând de luni, cu 75%, din cauza inflaţiei, decizia fiind adoptată de consilierii locali în timpul şedinţei de luna trecută.
     
Preţul unei călătorii cu mijloacele societăţii Transport Public SA din municipiul Tulcea a crescut, începând de luni, cu 75%, din cauza inflaţiei, decizia fiind adoptată de consilierii locali în timpul şedinţei de luna trecută, potrivit Agerpres.

Potrivit deciziei CL, un drum cu mijloacele de transport ale societăţii din subordinea Primăriei va costa 3,5 lei, nu doi lei, cât a costat până luni, iar persoanele care nu folosesc bilet şi vor fi prinse călătorind fraudulos vor plăti o amendă de 100 de lei, în loc de 50 de lei, cât plăteau până luni.

„Preţul unei călătorii nu a mai fost majorat din anul 2011. Atunci, cu un salariu mediu pe economie, se puteau cumpăra circa 400 de călătorii, iar acum, cu acelaşi salariu se pot cumpăra peste 1.000 de călătorii cu preţul majorat”, a precizat directorul societăţii Transport Public SA, Aurelian Udrea.


Noile preţuri practicate de societatea din subordinea Primăriei municipiului Tulcea sunt publicate pe site-ul societăţii, stp-tulcea.ro.

Parcul societăţii Transport Public SA numără 45 de autovehicule, dintre care 30 electrice, şi două nave, una dintre ele având panouri solare şi fiind dată în folosinţă la finalul săptămânii trecute. 



Citește și:
„Samurai. Legendele Japoniei” - expoziție de stampe japoneze la Casa Avramide Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii