Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crucial Systems sustine virtualizarea - solutia pentru a face economii

ro

29 Jan, 2010 02:09 2428 Marime text
crucial.jpgIeri, la Hotel Royal, a avut loc o sesiune de discuţii privind virtualizarea, organizată de Crucial Systems în parteneriat cu IBM şi VMware.

„Este un fenomen care aduce economii importante companiilor. Se reduce infrastructura hardware, ca şi achiziţie, şi consumul de curent electric. Consumă de cinci ori mai puţin", a precizat Cătălin Anghel, director de vânzări Crucial Systems.

crucial_2.jpgÎn cele patru ore cât a durat activitatea s-au adus în discuţie subiecte ca structura VMware în Europa de Est, modalitatea de lucru cu VMware, importanţa virtualizării - ROI & TCO, motive pentru a investi într-un parteneriat cu VMware,TCO sau Q&A. Evenimentul a vrut să scoată în relief existenţa unei soluţii/bundle la nivel de server care să abordeze necesităţile clienţilor într-un mod cât mai eficient posibil - virtualizarea.

Crucial Systems oferă servicii complete şi personalizate în domeniul IT şi al consultanţei pentru clienţii şi partenerii săi. În momentul de faţă, expertiza în domeniul IT este certificată şi prin implementarea standardelor ISO pentru organizaţie şi servicii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii