Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 07 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CT BUS a anulat licitația pentru servicii de curățenie și igienizare autobuze. Achiziția fusese contestată la CNSC (DOCUMENT)

ro

07 Oct, 2024 12:09 177 Marime text


Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr.2743/C8/2952 din 30.09.2024 la contestația nr. 138/26.08.2024, formulată de către ALCHIM DDD CO SA, cu sediul în Constanța, împotriva documentației de atribuire emisă de către CT BUS SA, în cadrul procedurii de licitație deschisă(anunț de participare nr. CN1072276), organizată în vederea încheierii acordului-cadru, având ca obiect „Servicii de curățenie și igienizare autobuze”.

Contestara a solicitat: suspendarea procedurii de achiziție publică, până la soluționarea contestației;anularea procedurii de achiziție publică și obligarea la plata cheltuielilor de judecată.

Procedura de soluționare în fața Consiliului s-a desfășurat în scris.

Cu privire la cererea de suspendare a procedurii, Consiliul respins, ca nefondată solicitare, prin încheierea nr. 2808/C8/2952 din data de 04.09.2024.

În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a decis să respingă ca rămasă fără obiect, contestația formulată de ALLCHIM DDD CO SA în contradictoriu cu CT BUS SA, ca urmare a anulării procedurii, vezi secțiunea „documente".

Respinge, ca nefondată, cererea de acordare cheltuieli de judecată.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părți.

Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:


Licitații Constanța Servicii de asigurare de peste 1,9 milioane de lei pentru vehicule din flota CT BUS SA (DOCUMENT)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii