Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 05 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. CT BUS Traseul liniilor 51, 51B și 14 din Constanța, deviat în cartierul Inel 2

ro

05 Sep, 2024 09:28 248 Marime text
CTBus
 
  • Din cauza lucrărilor efectuate pentru remedierea unei avarii la conducta de apă de pe strada Eliberării ce alimentează cartierul Inel 2, traseul liniilor 51, 51B și 14 este deviat.
     
Din cauza lucrărilor efectuate pentru remedierea unei avarii la conducta de apă de pe strada Eliberării ce alimentează cartierul Inel 2, traseul liniilor 51, 51B și 14 este deviat, transmite un comunicat din partea CT BUS.

Astfel, autobuzele de pe liniile 51 și 51B, spre Cap Linie Halta Traian/RAJA, la bifurcația străzilor Eliberării cu I.L.Caragiale circulă pe I.L.Caragiale, apoi virează la dreapta pe strada Nicolae Milescu și iar dreapta pe strada Dezrobirii. Linia revine la traseul obișnuit după sensul giratoriu de la intersecția din zona Câmp.

În direcția Cap Linie Poarta 1, la sensul giratoriu de la intersecția străzilor Dezrobirii și Eliberării, autobuzele virează la dreapta pe strada Dezrobirii, apoi la stânga pe strada Nicoelae Milescu și iar stânga pe strada I.L.Caragiale și revin pe traseul normal la intersecția cu strada Theodor Burada.

Autobuzele de pe linia 14, în sensul de mers spre Cap Linie Industrială, la bifurcația străzilor Eliberării cu I.L.Caragiale circulă pe strada I.L.Caragiale, apoi virează la dreapta pe strada Nicolae Milescu și stânga pe strada Dezrobirii, unde revine la traseul obișnuit.

Pe sensul spre Cap Linie Vivo, de pe strada Dezrobirii virează la dreapta pe strada Nicolae Milescu și stânga pe strada I.L.Caragiale. La intersecția străzilor I.L.Caragiale cu Theordor Burada linia 14 revine pe traseul normal.

Traseele vor reveni la normal după ce RAJA va finaliza lucrarea, a încheiat sursa citată.

UPDATE:

Liniile 51, 51B și 14 au revenit la treseul normal pe strada Eliberării, au transmis reprezentanții CT BUS. 


Citește și:
Cu o întârziere de 2 ani, Primăria Constanța scoate la licitație modernizarea capetelor de linie de la Cireșica, Pescărie și Termene Romane! 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii