Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a ajuns Mihai Traistariu „cetatean de onoare" al Mangaliei (galerie foto)

ro

23 Jun, 2009 02:32 1873 Marime text
mihai_traistariu.jpgAflăm, cu surprindere, de pe mai multe site-uri cu specific „monden", dar şi pe unul de ştiri ca Antena 1 că, în urmă cu câteva zile, Mihai Trăistariu a fost „făcut" cetăţean de onoare al ... Mangaliei! 

Astfel, pe http://www.agentiade... ni se spune că Mihai Trăistariu a primit, „în cadrul unei emisiuni de la TV Neptun, o medalie, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Mangalia şi o stea pe bulevardul celebrităţilor de pe faleza oraşului. Este pentru a doua oară când cântăreţul este numit cetăţean de onoare al unui oraş, în urmă cu doi ani el a primit acest titlu pentru oraşul Piatra Neamţ".

Cum, în continuare, aflăm că Mihăiţă este scutit „de plata impozitelor pe raza municipiului Piatra Neamţ, beneficiază de călătorii gratuite pe liniile de transport în comun şi că a şi primit teren din partea primăriei, dar şi... un loc de veci cât se poate de gratuit, este de aşteptat ca şi la Mangalia să beneficieze, prin bunăvoinţa edilului oraşului acelaşi tratament.

Există doar o problemă: potrivit Legii 215 a Administraţiei Publice Locale republicată, la articolul 36, aliniat 8 se specifică foarte clar: „Consiliul local poate conferi persoanelor fizice române sau străine cu merite deosebite titlul de cetăţean de onoare al comunei, oraşului sau municipiului". Cum Mangalia nu are - cel puţin nu în accepţiunea edilului şef Mihai Claudiu Tusac - un consiliu local, este interesant de văzut cine i-a apobat lui Mihai Trăistariu şi titlul, şi medalia şi chiar şi... „steaua" de mare, care, deocamdată, lipseşte de pe Walk of Fame-ul falezei oraşului. Mihai, probabil mai ai de aşteptat câteva luni până când justiţia va da un răspuns: are sau nu Mangalia Consiliu local?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii