Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum să scapi de grija banilor în perioadele stresante

ro

25 Jun, 2024 13:21 226 Marime text


Lipsa banilor reprezintă una dintre principalele cauze care provoacă stres la nivelul persoanelor adulte de toate vârstele, spun numeroase studii efectuate peste tot prin lume. Imposibilitatea de a achiziționa produse de bază ori de a atinge nivelul de confort dorit provoacă îngrijorare, frustrare și nefericire, mai ales acolo unde soluțiile de rezolvare a problemei sunt puține și greu de accesat. Dacă te-ai gândit măcar o dată că un împrumut te-ar putea ajuta să te restabilizezi din punct de vedere financiar, însă condițiile impuse de instituțiile bancare sunt prea greu de îndeplinit, optează pentru un credit online de la Smile Credit!

Prin ce se deosebește un credit online de unul bancar

Împrumuturile online sunt soluții de finanțare nebancare dezvoltate de IFN-uri ca alternativă la creditele clasice care impun limite clare în ceea ce privește modul de obținere, de utilizare și de rambursare a sumei solicitate. Pentru a veni în ajutorul celor care au nevoie urgentă de bani, aceste credite s-au fundamentat pe principii mult mai simple, creionate în avantajul beneficiarilor, astfel încât banii să nu mai reprezinte o problemă:

Procedura de aplicare

Birocrația este cea mai mare piedică în calea obținerii sumei de care ai nevoie, motiv pentru care a fost eliminată în cazul creditelor nebancare. Asta înseamnă că în loc să te deplasezi în repetate rânduri la instituție, să aștepți ore în șir la cozile de la ghișee și să depui teancuri de documente pentru analiză și aprobare, poți aplica direct online, în doar cinci minute, de oriunde te-ai afla.

Condiții de eligibilitate

Atunci când optezi pentru un credit online poți să uiți de tot ce înseamnă garanții, giranți și alte acte doveditoare ale condiției financiare curente. Pentru a primi aprobare trebuie doar să ai peste 18 ani și să deții o sursă stabilă de venit, fie că provine din salariu, pensie sau câștiguri PFA.

Durata de procesare și aprobare a cererii

Unul dintre principalele avantaje de care te bucuri când optezi pentru o astfel de soluție de finanțare este faptul că poți intra în posesia sumei solicitate în termen de 24 de ore de la transmiterea solicitării. Durează până la opt ore ca cererea să îți fie analizată pentru a-ți fi comunicată decizia de creditare, urmând ca, după aprobare, banii să fie virați în contul indicat în aceeași zi sau cel târziu următoarea zi lucrătoare.

Modalități de utilizare a banilor

În majoritatea cazurilor, băncile oferă credite strict pentru motive bine întemeiate, ceea ce înseamnă că trebuie să oferi dovezi care să îți demonstreze intențiile. În cazul unui credit nebancar rapid ai posibilitatea să utilizezi suma obținută în orice mod dorești, fără limite și restricții și fără să fii nevoit să justifici ulterior alegerile făcute.

Rambursare

Creditele online au fost create ca o soluție rapidă de financiară accesibilă oricui, motiv pentru care suma maximă de împrumut este de 5.000 de lei, pe o perioadă de până la 24 de luni. În acest mod valoarea ratei lunare este accesibilă pentru orice buget pentru ca plata să nu reprezinte un motiv în plus de stres.

De unde poți obține un credit rapid online

Dacă ești în căutarea unei instituții de încredere de unde să poți solicita un credit online adaptat nevoilor tale, la Smile Credit te așteaptă numeroase soluții de finanțare adaptate după nevoi și posibilități de rambursare variate. De la credite până la salariu, la credite pentru pensionari, persoane fără loc de muncă sau rău platnici, există o variantă potrivită pentru oricine are nevoie urgentă de bani.
 
Scapă de grija banilor și bucură-te de viață cu zâmbetul pe buze alături de Smile Credit!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii