Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:31 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se circulă pe A2 și pe arterele rutiere principale. Recomandările Poliției

ro

12 Dec, 2022 08:03 1114 Marime text
Situația traficului, foto: Pexels
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, a această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.
 
Se circulă în condiții de iarnă, așternându-se un strat de zăpadă de 2-3 cm pe mai multe drumuri din județul Iași, fără a fi restricții de circulație. Se acționează cu utilaje de deszăpezire.
 
Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A1 Sibiu-Deva, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil parțial uscat, fără precipitații și valori reduse de trafic.


Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare., transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.
 

Informații în timp real despre restricțiile de trafic determinate de evenimente rutiere pot fi accesate pe site-ul oficial - www.politiaromana.ro - secțiunea INFOTRAFIC.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii