Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum va arăta bulevardul Aurel Vlaicu la finalul lucrărilor (document)

ro

08 Jun, 2011 00:44 2667 Marime text
Aurel_Vlaicu_mazare.jpgDupă lucrările de 3,5 milioane de euro care se vor efectua până aproape de finele anului, constănţenii care sunt nevoiţi să traverseze bulevardul Aurel Vlaicu pentru a ajunge acasă nu vor mai îndura traficul infernal care este acum în zonă.

Proiectantul lucrării de modernizare a bulevardului prin scoaterea şinelor de tramvai aflate pe mijlocul carosabilului a prevăzut, de o parte şi de alta a străzii, pe toată lungimea ei, de 2,4 km, locuri de parcare, mai multe benzi de circulaţie, dar şi două sensuri giratorii pe care le vor realiza în cele mai aglomerate intersecţii ale bulevardului: cea cu strada Caraiman şi cea cu strada Vârful cu Dor.

Prima porţiune, între fostul pod de tramvaie şi strada Caraiman, pe care autorităţile locale spun că o vor finaliza de modernizat până la 15 iulie, cuprinde şase căi de acces, iar în porţiunea dintre strada Caraiman şi strada Pelicanului/Vârful cu Dor - două accese, cea de la Peco-ul din zona intersecţiei cu Caraiman şi cea de la Liceul Comercial. Toate locurile de parcare, aşa cum arată schiţa lucrării prezentate în urmă cu două zile de şeful de proiect al lucrării, ing. Dan Mocanu, vor fi pe partea stângă a bulevardului.

Ataşat, puteţi vizualiza harta proiectului şi toate lucrările şi semnalizările care se vor face pe parcursul bulevardului.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii