Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Cât costă iluminatul arhitectural achiziționat de Școala Gimnazială I.L. Caragiale Medgidia (DOCUMENT)

ro

06 Jul, 2024 12:47 125 Marime text
  • Școala Gimnazială I.L. Caragiale Medgidia, județul Constanța, cumpără direct de la Inovabuild – AG SRL servicii tehnice de iluminat natural și artificial pentru clădiri

Școala Gimnazială I.L. Caragiale Medgidia, județul Constanța, cumpără direct de la Inovabuild – AG SRL servicii tehnice de iluminat natural și artificial pentru clădiri.

Concret, contractul prevede iluminatul arhitectural al unității de învățământ.

Potrivit detaliilor, fațadele clădirii vor fi iluminate arhitectural.

Contractul are o valoare de 460.602,24 de lei.

Data publicării anunțului de atribuire în SEAP a fost 4 iulie 2024.

 

Despre Inovabuild – AG SRL


Conform termene.ro, societatea are sediul în Constanța, pe strada Ion Lahovari nr. 102, obiectul de activitate este „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale” și funcționează din anul 2018.

În anul 2023, cifra de afaceri a firmei a fost egală cu 1.200.765 de lei, profitul a fost egal cu 161.365 de lei și a avut un singur angajat.

Claudia Pricop figurează ca asociat unic și administrator.

Conform RECOM, el mai este în Nefertiti Cafe SRL.

Potrivit Licitatiapublica.ro, Inovabuild – AG SRL are trei achiziții directe, cea din prezentul material fiind singura încheiată cu o autoritate contractantă din județul Constanța.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Licitații Constanța Elys Interdecor SRL și Masterclass AG SRL se vor ocupa de lucrările de la Școala Gimnazială I.L. Caragiale, din Medgidia (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii