Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Ce firmă supraveghează lucrările pentru înființarea sistemului de canalizare în satul Gălbiori, comuna Crucea (DOCUMENTE)

ro

27 Aug, 2024 17:00 205 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursa: Pexels
  • Valoarea totală a contractului se ridică la suma de 84.000 de lei, aproximativ 17.000 de euro, potrivit cursului actual
 
Primăria comunei Crucea, județul Constanța, a atribuit un contract firmei Tecrad Inginerie, anunțul fiind publicat în SEAP pe 20 august 2024.
 
Adjudecat prin cumpărare directă, firma Tecrad Inginerie va asigura servicii de supraveghere a lucrărilor – dirigenție de șantier pentru investiția „Înființare sistem de canalizare ape uzate menajere în sat Gălbiori, comuna Crucea, județul Constanța”.
 
Valoarea totală a contractului se ridică la suma de 84.000 de lei, aproximativ 17.000 de euro, potrivit cursului actual.
 
Despre Tecrad Inginerie
 
Conform termene.ro, platformă consultată marți, 27 august 2024, Tecrad Inginerie SRL a fost înființată pe 19 ianuarie 2011, are sediul pe strada Amurgului nr. 35, Constanța și obiectul de activitate este „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.
 
Sursa citată arată că asociat unic și administrator este Radu-Teodor Ciama.
 
Tecrad Inginerie SRL a raportat pentru 2023 o cifră de afaceri egală cu 708.720 de lei, un profit egal cu 564.463 de lei și un angajat.
 
Conform licitatiapublica.ro, firma are 28 de cumpărări directe câștigate la nivel național, toate fiind încheiate cu autorități contractante din județul Constanța. Primul contract atribuit prin cumpărare directă datează din 8 aprilie 2019, autoritatea contractantă fiind Primăria Topraisar.
 
Toate cumpărările directe ale firmei Tecrad Inginerie pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și:
Licitații Constanța Creative & Innovative Management SRL va furniza Primăriei Crucea echipamente IT (DOCUMENT) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii