Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Centrul „Teodor T. Burada” plătește peste 45.000 de lei pentru concertul Antoniei de la Festivalul Internațional de Film de Comedie (DOCUMENTE)

ro

29 Jun, 2024 16:24 729 Marime text
  • Autoritatea contractantă este Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, iar câștigătorul este Sublime Events SRL


În data de 27 iunie 2024, în SEAP a apărut anunțul atribuirii contractului „concert Antonia Festival Internațional de Film de Comedie”.


Autoritatea contractantă este Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, iar câștigătorul este Sublime Events SRL.


Contractul a fost atribuit prin cumpărare directă și are o valoare de 45.800 de lei.


Prețul include onorariul, transportul, cazarea și masa artistului. Concertul Antoniei va avea o durată de 45 de minute. Beneficiarul trebuie să asigure necesarul tehnic și protocolul, conform rider tehnic artist (n.r. – listă de cereri din partea managementului artistului/trupei pentru organizatorii unui eveniment).

 

Despre Sublime Events SRL


Conform termene.ro, platformă consultată vineri, 21 iunie 2024, firma are sediul în București, sectorul 5, are ca obiect de activitate „activități suport pentru interpretare artistică (spectacole)” și data fondării este 26 mai 2015.
 
Sublime Events SRL a realizat în 2023 o cifră de afaceri de peste 24 de milioane de lei, un profit de peste 2,2 milioane de lei și a avut zece salariați.
 
Cristian Beiu și Cristian Lucian Stan figurează ca asociați în firmă, potrivit termene.ro.
 
Administratorul este Cristian Beiu.
 
Licitatiapublica.ro arată că Sublime Events SRL are 58 de cumpărări directe la nivel național și patru dintre acestea au fost încheiate cu autorități contractante din județul Constanța. Primul contract datează din 29 martie 2024, fiind parafat tot cu Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.



Toate cumpărările directe ale Sublime Events SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Centrul „Teodor T. Burada” Constanța îi aduce pe Mihai Mărgineanu și Irina Margareta Nistor la Festivalul Internațional al Filmului de Comedie (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii