Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 03 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța CN ACN SA investește aproximativ 200.000 de lei pentru repararea drumului de acces în portul Basarabi (DOCUMENT)

ro

03 Aug, 2024 16:31 213 Marime text
  • Firma câștigătoare este SC Betoane Fabricate și Prefabricate SRL, iar modul de atribuire a contractului a fost prin cumpărare directă


Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit contractul ce vizează reparații la drumul de acces (plombat) în portul comercial Basarabi.


Firma câștigătoare este SC Betoane Fabricate și Prefabricate SRL, iar modul de atribuire a contractului a fost prin cumpărare directă.


Valoarea achiziției este 199.913,06 lei.


Data apariției anunțului de atribuire a fost pe 2 august 2024.
 


Despre SC Betoane Fabricate și Prefabricate SRL

Conform termene.ro, societatea are sediul în Agigea, județul Constanța, strada Ecluzei nr. 1, are ca obiect de activitate „fabricarea betonului”, iar anul înființării este 24 martie 2004.


În anul 2023, SC Betoane Fabricate și Prefabricate SRL a raportat o cifră de afaceri de peste 37 de milioane de lei, un profit de peste 130.000 de lei și o medie de 48 de angajați.


Conform sursei citate, asociatul este Vasile Costea, iar administratorul este Alexandru Lucian Stamate.


Potrivit licitatiapublica.ro, SC Betoane Fabricate și Prefabricate SRL are două cumpărări directe adjudecate, ambele încheiate cu Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Licitații Constanța Cine va superviza lucrările de modernizare a frontului de așteptare din portul Basarabi (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii