Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 05 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Colegiul „Mihai Eminescu” contractează o firmă din Baia Mare pentru înlocuirea rețelei electrice (DOCUMENT)

ro

05 Aug, 2024 11:39 193 Marime text


Colegiul Național „Mihai Eminescu” Constanța a atribuit firmei Antrepriză de Construcții Eco Civile contractul „servicii de reparare și de întreținere a instalațiilor electrice de construcții”.
 
Potrivit detaliilor, contractul prevede înlocuirea rețelei electrice și refacerea rețelei de comunicații din sala destinată implementării proiectului „SMARTLAB pentru școala viitorului – Spațiu educațional inteligent pentru elevi competitivi și performanți”.
 
Contractul a fost atribuit prin cumpărare directă și are o valoare de 81.585,55 de lei.
 
Data publicării anunțului de atribuire în SEAP a fost 2 august 2024.
 
Despre Antrepriză de Construcții Eco Civile
 
Potrivit termene.ro, firma a fost fondată la data de 6 septembrie 2012, are sediul în Baia Mare, pe bulevardul Traian nr. 22 și se ocupă cu „fabricarea de construcții metalice și părți componente ale strcuturilor metalice”.
 
Societatea a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri egală cu 2.427.353 de lei, un profit de 1.789.939 de lei și cinci salariați.
 
Asociat și administrator este Mircea Dolha.
 
După cum se arată pe licitatiapublica.ro, Antrepriză de Construcții Eco Civile SRL are trei cumpărări directe câștigate. Prima datează din 16 noiembrie 2021 și a fost încheiată cu Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat București, al doilea este din 28 decembrie 2022 și a fost parafat cu aceeași autoritate contractantă. Cel mai recent contract adjudecat este cel cu Colegiul Național „Mihai Eminescu” Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Colegiul „Mihai Eminescu” Constanța scoate din conturi peste jumătate de milion de lei pentru diverse echipamente. Achiziția are legătură cu proiectul Smartlab (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii