Cumpărări directe Constanța Consiliul Local Eforie încheie contract cu Orange Romania (DOCUMENT)
Cumpărări directe Constanța: Consiliul Local Eforie încheie contract cu Orange Romania (DOCUMENT)
15 Jul, 2024 18:07
ZIUA de Constanta
721
Marime text
Consiliul Local Eforie a semnat prin cumpărare directă cu Orange Romania contractul vizând furnizarea de abonament servicii de transmisie de date mobile și voce.
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 92.700 lei.
Denumirea achiziției este „Abonament servicii de transmisie de date mobile și voce “, iar în descriere se precizează că este vorba despre abonament servicii de transmisie de date mobile si voce conform ofertei.
Serviciul de transmisie de date mobile și voce (GSM) se integreaza perfect în pachetul de soluții Orange și în arhitectura de comunicații.
- pachet complet - conectivitatea este livrată ca un serviciu pur, incluzând, tehnologiile și serviciile necesare, alături de cel mai atent suport pe parcursul colaborării.
-garanția calității este parte a contractului și acopera disponibilitatea serviciului, rata de pierdere de pachete, întârzierea pachetelor și timpul de remediere a problemelor
-adaptabilitate
Potrivit datelor oficiale, abonamentele se vor contracta pe o perioada de 12 luni (contravaloarea pe 12 luni se va face one-shot).
Costul suplimentar înregistrat, va fi plătit lunar de către client.
Total valoare estimată (one-shot / curs valutar fix 5 lei /eur.) este 18,540 Eur. (fără TVA) / 92,700 Ron. (fără TVA)
Despre Orange Romania SA
Platforma termene. ro arată că Orange Romania SA a fost înființată în 1996 și are sediul în București, Sectorul 1, bulevardul Lascăr Catargiu nr. 47-53, obiectul de activitate fiind reprezentat de activități de telecomunicații prin rețele fără cablu (exclusiv prin satelit).
Pachetul majoritar de acțiuni, însumând 99,2%, este deținut de firma belgiană Atlas Services Belgium, în timp ce compania Radcom Inv SRL, din București, deține 0,79%.
Radcom Inv este deținută, în proporții egale de Computerland Romania SRL și Liana Monica Dogaru.
Aici menționăm că Radcom Inv SRL nu are încheiate contracte cu instituții publice, conform Confidas.ro.
Pentru a revenit la Orange Romania SA, Liudmila Climoc apare ca director, Deloitte Audit SRL și Bogdan Birta ca auditor în timp ce administratorii sunt, potrivit platformei mai sus menționate: Chirica Andrei, Nguyen Trong Phi Nguyen, Jean Marie Joseph Culpin, Christian Urs Luginbühl, Badea Nicolae, Mari-Noelle Aurelie Jego-Laveissiere și Gilles Francois Michel Deloison.
Cifra de afaceri Orange Romania SA a fost de 6,004,120,185.00 lei în anul 2023, cu un profit de 283,785,607.00 lei.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 0.88%.
Orange Romania SA a raportat un număr de 2368 angajați în anul 2023.
Orange Romania are puncte de lucru în toată țara.
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.
Citește și:
Cumpărări directeUrban Market SRL din București câștigă un nou contract de la Primăria Eforie. Despre ce este vorba?(DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii