Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Everywhere Systems SRL va furniza sisteme de control al accesului pentru Garda de Coastă (DOCUMENT)

ro

06 Jul, 2024 19:07 155 Marime text

 
 
Everywhere Systems SRL a semnat prin cumpărare directă cu Garda de Coastă, contractul vizând furnizarea de sisteme de control al accesului.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de  83.715,8 lei. 

Denumirea achiziției este „Sisteme de control al accesului “.
 
 

Despre Everywhere Systems SRL

Firma Everywhere Systems SRL din Constanta, a fost înființată la data de 07.10.2021 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4321 - Lucrări de instalații electrice.
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 06 iulie 2024, situația financiară pentru anul 2023  arată astfel: o cifră de afaceri  de 479.158 lei,  o pierdere de -105.633 lei la un număr de 2 angajați. 

Asociați sunt Pruiu Cristian-Mihai (care este și administrator), Ceaturi Petrus-Stefan, Radu Cosmin. 
 
Ceaturi Petrus-Stefan este asociat si administrator și în cadrul Vast Impex SRL. Pruiu Cristian-Mihai este asociat unic si administrator și în cadrul Netcad Systems Srlși Where - Get Social SRL. Radu Cosmin este asociat si administrator și în cadrul Lam.PA. Confecții Metalice SRL.

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii